,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Fažana, Fažana,
www.biliskov.com ID: 8508 Fažana, Peroj – samostojeća apartmanska kuća sa 6 apartmana (jednosobni i dvosobni) ukupne površine 370 m2, na zemljištu površine 490 m2, sagrađena 2007 godine. Objekt se sastoji od suterena, prizemlja, i 2 kata, te je interijer i eksterijer u potpunosti uređen za turistički najam. U kultiviranom vrtu nalazi se bazen površine 55 m2, kao i roštilj kućica. Suteren – U kojem se nalazi malo spremište od 2 m koje služi za potrebe održavanja stubišta i vrta.  Veliki podrum od cca 40 m2, te jednosobni suterenski stan od 45,14 m2. Prizemlje -  Dvosobni stan (dvije spavaće sobe) površine cca. 60 m2  s velikim dnevnim boravkom i visokim stropom. Stan je obložen kamenim pločama te se iz dnevnog boravka odlazi na bazen ali i na malu privatnu terasu.  Jednosobni stan (jedna spavaća soba) od 41,5 m2 koji se koristi za iznajmljivanje te može smjestiti 4 osoba. Iz apartmana izlazi se direktno na bazen.  Ostatak prostora zauzima strojarnica za bazen. Prvi kat  - Dva jednosobna stana od 41,5 m2. Oba stana su opremljena i korištena isključivo u turističke svrhe. Drugi kat – Studio apartman i soba sa kupaonicom. Vlasnici ovu etažu iznajmljuju kao cjelinu. Površina iznosi cca 62 m2. Nekretnina se nalazi cca. 800 m od mora i predivne šljunčane plaže koja se proteže u dužini 2,5 km od Peroja do Fažane.  Nadalje uz plažu nalazi se lijepa šetnica pogodna za sve rekreativce a i familije s djecom.  Osim sadržaja uz plažu, Peroj je dosta mirno i skriveno mjesto te kao takvo idealno je za sve koji traže mir i odmor.  Nadalje, u prošloj godini perojska luka proširena te su osigurani novi vezovi za stanovnike Peroja. Objekt je uhodani obiteljski posao. EC: B Posrednička naknada: 2% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,622.50 €/m²

Broj soba:10

Godina izgradnje:2007

Cijena:495,000.00 €

Površina:370.00 m²

Stanje:Održavano,Uređeno

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Bazen:DA

Blizina dućana:DA

Klima uređaj:DA

Namješteno:DA

Pogled na more:DA

Roštilj:DA

Septička jama:DA

Posrednik:

BILIŠKOV NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/301-1383, 021/260-792, 021/332-755

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.