,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveti Ivan Zelina, Goričica,
Prodaje se velika stambeno poslovna kuća na Goričici uz glavnu cestu prema Sv. Ivanu Zelini. Osnovni dio kuće sagrađen je 1971. 2010. godine započela je nadogradnja i kompletno uređenje kuće,  koje je dovršeno 2018. Parcela je površine 1525 m². Zemljište blago pada prema cesti pa je stražnji dio sa najdonjom etažom ukopan u teren. Kuća se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja. U prizemlju se nalaze dva poslovna prostora (34.55 m² i 39.26 m²) sa izlazom na nenatkrivenu terasu i garaža koja se koristi kao autopraonica, sa uredskim prostorom, sanitarnim čvorom i čajnom kuhinjom (128,78 m²). Vanjskim natkrivenim stubištem ide se na kat u stambeni prostor.  Stambeni prostor se sastoji od dvije etaže ukupne bruto površine 245,02 m2. (neto korisna površina je 226,22 m2). Na donjoj etaži nalazi se ulazni hodnik sa unutarnjim stubištem za gornju etažu, kupaonica, spavaća soba, kuhinja, blagovaona i dnevni boravak sa izlazom na lođu i veliku terasu. Sa terase se prolazi dalje u dvorište.Na gornjoj etaži nalazi se pet spavaćih soba, dvije kupaonice i terasa. Kuća je uređivana i opremana visokokvalitetnim materijalima, a važnost se pridavala detaljima, kvalitetnoj izvedbi i izolaciji. Vanjska fasada je termo, debljine stiropora 10 cm, stolarija je PVC sa troslojnim staklima, ispod krovišta se nalazi betonska deka, a ispod deke je izolacija (vuna, folija) i knauf. Infrastruktura je kompletna, kuća ima odvojena brojila za struju, vodu i plin, svaki prostor ima pripremu za klimu. Na krovištu se nalazi priprema za solarne panele. Vlasnička dokumentacija je uredna, kuća je građena u skladu sa građevinskom dozvolom u tijeku je ishođenje uporabne dozvole. Goričica - naselje uz glavnu cestu na samoj granici Grada Zagreba i Zagrebačke županije. U neposrednoj blizini je odvajanje za Dugo Selo, do Zeline je cca 8 km, do izlaza na autocestu u Popovcu je cca 6 km, a do izlaza sveta Helena je cca 7 km, a do Sesveta cca 9 km. Prometuje Čazmatransov autobus, a ZET-ova linija Lužan-Dubec, udaljena je svega 900 m. Agent: Ivana ČikićM: +385 098 9161 521ivana.cikic@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva,prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini -osnovni podaci o potencijalnom kupcu -osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:657.24 €/m²

Broj soba:10

Godina izgradnje:1971

Cijena:395,000.00 €

Površina:601.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Asfaltirani prilaz:DA

Blizina dućana:DA

ADSL:DA

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.