,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveti Ivan Zelina, Sveta Helena,
Prodaje se obiteljska kuća sa gospodarskom zgradom u Svetoj Heleni. Kuća se sastoji od podruma, visokog prizemlja i potkrovlja. Taj dio kuće je građen 1974. godine. U podrumu se nalazi jedna veća prostorija i jedna manja, u većoj prostoriji smješten je bunar i hidrofor. Prizemlje je visoko, stepenicama se ulazi u prostrani hodnik sa unutarnjim stubištem za potkrovlje. Iz hodnika se desno ulazi u dvije spavaće sobe, a lijevo u kuhinju sa ostavom i kupaonicu. Uz kuću je 1988. godine nadograđen dio koji se sastoji od prizemlja (natkrivena terasa, jedna soba i kupaonica) i potkrovlja (neuređeni prostor). Potkrovje iznad starog, a i iznad novijeg dijela je neuređeno i može se urediti i prilagoditi ovisno o potrebama budućeg vlasnika. Na kuću se nadovezuje gospodarska zgrada koja se sastoji od prizemlja i potkrovlja. U prizemlju je štagalj, veliko spremište, dvije manje radne prostorije, kokošinjac i drvarna. Potkrovlje gospodarske zgrade također je neuređeno i može se kvalitetno iskoristiti. U dvorištu je smještena još jedna stara gospodarska zgrada koju je moguće srušiti, ali i iskoristiti ovisno o potrebama. Kuća ima kompletnu infrastrukturu. Struja, gradski plin (grijanje je centralno plinsko s mogućnošću prebacivanja na centralno na drva), gradski vodovod (može se koristiti i bunarska voda spojena u kuću preko hidrofora), septička jama i telefon/internet. Krovište je pokriveno crijepom, vanjska stolarija je drvena, a fasada je klasična. Kuća je legalizirana, trenutno je u tijeku upis novog legaliziranog stanja u zemljišne knjige i katastar. Sveta Helena-obiteljsko naselje na brežuljku, okruženje čini lijepa priroda i obiteljska gospodarstva. U neposrednoj blizini nalazi se izlaz na autoput. Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva,prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:151.21 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:1974

Cijena:65,000.00 €

Površina:429.86 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.