Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveti Ivan Zelina, Donja Drenova,
Prodaje se obiteljska kuća u Donjoj Drenovi ukupne neto korisne površine 208,93 m². Sagrađena je na parceli ukupne površine 719 m². Od ceste se stepenicama ide prema kući, a kuća se sastoji od prizemlja, koje je stražnjim dijelom ukopano u teren, prvog kata, potkrovlja i tavana. U prizemlju se nalazi prostrana natkrivena terasa, ostava, ulazni hodnik, jedna soba (koristi se kao ostava), kupaonica i kuhinja sa blagovaonom. Uz prizemlje se vanjskim stubištem ide na kat, gdje se odmah kraj ulaza nalazi još jedna ostava, ulazni hodnik, prostrana soba sa izlazom na balkon, špajza, kuhinja, blagovaona i kupaonica. Iz blagovaone se unutarnjim stepenicama ide u potkrovlje gdje se nalazi hodnik, wc, dvije sobe i boravak sa izlazom na terasu. Ispred kuće nalazi se pečenjara, manja ostava za alat i montažna garaža za parking jednog automobila. 1980. godine građen je osnovni dio kuće koji je služio kao vikendica, a sastojao se od jedne prostorije sa kuhinjom i kupaonicom. 1988.  nadograđen je ostali dio kuće. 2008. godine promijenjeno je kompletno krovište i ugrađena vanjska PVC stolarija. Vanjska fasada je klasična, namještaj je predmet dogovora. Kuća ima kompletnu infrastrukturu, struja, gradska voda, plin, septička jama, telefon/internet. Vlasnička dokumentacija je uredna, moguća je kupovina kreditom. Donja Drenova je manje naselje u okolici Sv. Ivana Zeline. Poprilično je naseljeno, okruženje čine lijepe obiteljske kuće, manja obiteljska gospodarstva i prekrasna priroda. Škola i vrtić su u Nespešu, 2 km udaljeni od kuće. Djecu u školu vozi školski autobus, a općenito prometuje Čazmatrans. Agent:Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:239.31 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:1988

Cijena:50,000.00 €

Površina:208.93 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Asfaltirani prilaz:DA

Miran predio:DA

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.