,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaje se lijepa katnica u mirnom dijelu grada sa prekrasnim pogledom. Kuća se sastoji od suterena, prizemlja i visokog potkrovlja.  U suterenu se nalazi ulazni hodnik, kuhinja sa blagovaonom, dnevni boravak, kupaona, te stepenice kojima se ide na kat. u prizemlju se nalaze ulazni hodnik iz razloga što se kuća nalazi na strmom terenu te postoji i poseban ulaz za prizemlje, tri spavaće sobe i kupaonica. Na potkrovlje se dolazi vanjskim stepenicama. Potkrovlje je u ROH-BAU izvedbi, no postoji mogućnost uređenja u zasebnu stambenu jedinicu. Kuća je izgrađena 2000.godine, na njoj je termo-fasada debljine 8 cm, na krovu je crijep i izolacija, grijanje je na struju sa kvalitetnim norveškim Glamox radijatorima, vanjska stolarija je PVC na cijeloj kući. Iza kuće nalazi se prostrana garaža, a isto tako posebno i ostava za potrebne alate za održavanje okućnice. Okućnica je jako lijepo uređena, pored kuće se nalazi prekrasan vrt i voćke.  Komunalije: gradska voda, struja, septička. Vlasnički list je uredan, i moguća je kupovina putem kredita banke. Okolina je predivna, puno zelenila i prirode, a u okruženju su obiteljske kuće. Kuća se jako lijepo i uredno održava. Lokacija: Gornji Slanovec - mirno obiteljsko naselje sačinjavaju obiteljske kuće. U neposrednoj blizini nalaze se i vrtić, ambulanta, ljekarna, trgovina. Osnovna škola je na udaljenosti cca 1,5 km. Autobusna stanica za ZET-ov autobus nalazi se cca 6 minuta hoda od kuće. Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2% + PDV Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije    

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:583.33 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:2000

Cijena:140,000.00 €

Površina:240.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Gradski vodovod:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.