Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb - Okolica, Blaguša,
Prodaje se manja kuća za odmor, prizemnica, ukupne površine 61,54 m2. Kuća je građena 1980. godine, a nadograđena je i uređivana 2015. pri čemu je promijenjeno krovište, uređena kuhinja, kupaonica i nadozidana ostava. Ulazi se sa bočne, lijeve strane kuće u dnevni boravak, kuhinja je smještena sa strane ali je otvorena prema boravku, kraj kuhinje se nalazi kupaonica, a iz dnevnog boravka se ulazi u spavaću sobu. Sa stražnje strane kuće je prostorija koja se koristi kao podrum jer je ukopana u zemlju ispod nivoa prizemlja. Sa bočne desne strane kuće nalazi se još jedno spremište. Krovište je jednostrešno, mijenjano 2015. godine. Pokrov je limeni, a tavanski prostor koristi se kao ostava. Kuća se koristi kao vikendica, ali ju je moguće prilagoditi i koristiti za stanovanje. Ima priključenu struju, trenutno se koristi seoski vodovod, ali je napravljena priprema za priključak gradskog. Grijanje je na drva. Kuća je legaizirana, izdano je riješenje o izvedenom stanju, čeka se provedba legalizacije kroz katastar i zemljišne knjige. Vlasnički list je uredan, bez tereta. Blaguša - obiteljsko naselje u okolici Sesveta, povezano ZET-ovom autobusnom linijom do Sesveta i Dupca. Okruženje čine manja obiteljska gospodarstva, vikendice, obiteljske kuće i prekrasna priroda. Naselje je udaljeno cca 10 km od centra Sesveta. U Kašini se nalazi škola, vrtić i trgovine, a u Sesvetama svi sadržaji potrebni za ugodno stanovanje. Agencijska provizija: 2 % + PDV Agent: IVANA ČIKIĆ 098 9161 521ivana.cikic@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine  agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni:- osnovni podaci o nekretnini- osnovni podaci o potencijalnom kupcu- osnovni podaci o agenciji- iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:479.36 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:1980

Cijena:29,500.00 €

Površina:61.54 m²

Stanje:Nezavršeno,Održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Namješteno:DA

Struja:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.