,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Sveti Ivan Zelina, Gornje Orešje,
Prodaje se samostojeća uređena obiteljska kuća u Gornjem Orešju. Kuća je sagrađena na blago neravnom terenu, podrum je sa tri strane ukopan u teren, dok je sa jedne strane u potpunosti otvoren prema dvorištu. U prizemlju i potkrovlju je uređeni stambeni prostor. Ulazi se u zimski vrt koji se koristi kao blagovaona, iz blagovaone je direktan ulaz u predsoblje iz kojeg se desno ide u prostranu kuhinju, ravno i spavaću i dnevnu sobu, a lijevo u kupaonicu. Kraj kupaonice smješteno je unutarnje stubište koje vodi u potkrovlje. Potkrovlje je open space sa kupaonicom, može se koristiti kao spavaći ili radni prostor. U dvorištu se nalaze velike gospodarske zgrade. Ukupna površina zemljišta je 1885 m². Kuća je građena 60.- ih godina. Naknadno je nadograđena, a današnje uređenje i renovacija odrađeni su 2008.  Kuća ima priključak plina, struje, vode i telefona. Odvodnja je preko septičke jame. Grijanje je centralno etažno plinsko. Vlasnički list je 1/1, tereta nema nikakvoga. Kuća je trenutno u procesu legalizacije. Orešje je obiteljsko naselje na samom rubu Zagrebačke županije, smješteno u jako lijepom krajoliku. Okruženje čine obiteljske kuće i manja obiteljska gospodarstva. Prometuje Čazmatransov autobus. Do centra Zeline je cca 15 min vožnje. Agent:Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva,prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:570.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:1960

Cijena:57,000.00 €

Površina:100.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Miran predio:DA

Opremljena kuhinja:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.