,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Uređena obiteljska kuća sa dvorištem u Sesvetskom Kraljevcu. Kuća se nalazi na zemljištu površine 759 m2. Zemljište je u potpunosti ograđeno, a vrt je uređen. S prednje strane kuće se nalazi nadstrešnica za auto, a sa strašnje strane se nalazi spremište. Kuća se sastoji od malog podruma, prizemlja i kata. Prizemlje se sastoji od ulaznog prostora, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, 2 spavaće sobe, kupaonice i wc-a. Unutarnjim stubištem se dolazi na kat koji se sastoji od 2 sobe, balkona, terase i spremišta. Katu se može pristupiti i vanjskim stepenicama kroz terasu. U sklopu kuće se nalazila garaža koja je prenamijenjena u stan koji se sastoji od dnevnog boravka, kupaonice i ljetne kuhinje. Iz ljetne kuhinje se izlazi na stražnji dio dvorišta gdje se nalaze tuš, ostava i spremišta. Gradnja kuće je započela 1971.g., a završena je 1976.g. Od tada su u kući promijenjene instalacije struje i vode, odvodi, priključen je plin, uređene su kupaonice, ugrađena je PVC stolarija i promijenjen je krov. Na podovima su laminati i parketi, fasada je obična, krovište je izolirano i prekriveno pocinčanim limom. Infrastruktura: struja, gradska voda, kanalizacija, plin i telefon. Grijanje je centralno plinsko. Kuća i pomoćne zgrade imaju građevinsku dozvolu, legalizacija je provedena u Zemljišnim knjigama. Moguća je zamjena za manji stan na istočnom dijelu Zagreba, uz nadoplatu. Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2 % + PDV. Pri svakom razgledavanju nekretnine  agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije  

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,247.83 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:1976

Cijena:230,000.00 €

Površina:184.32 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.