,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Obiteljska katnica tlocrtnih dimenzija 11×10 m (11x15 m sa garažom). Neto korisna površina kuće iznosi 399,48 m². Sastoji se od prizemlja, 1. kata, drugog kata i tavana.  Prizemlje (165,26 m²) se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka, kupaonice, wc-a i 2 spavaće sobe. Na kuću se naslanja garaža sa spremištem. Na prvom katu (117,11 m²) se nalaze hodnik, kupaonica, 2 spavaće sobe, kuhinja sa blagovaonicom i dnevni boravak sa izlazom na balkon. Na drugom katu (117,11 m²) se također nalaze hodnik, kupaonica, 2 spavaće sobe, kuhinja sa blagovaonicom i dnevni boravak sa izlazom na balkon. Drugi kat je u Roh-bau izvedbi. Tavan je neuređen. OpremaKuća je građena 1990-tih godina, ima građevinsku dozvolu, u tijeku je legalizacija. Na podovima su laminati, parketi i keramičke pločice, a na prozorima je drvena stolarija sa duplim staklima. Stanovi imaju odvojene ulaze, ali su povezani unutarnjim stubištem. Kuća ima jedan vodomjer, dva plinomjera (prizemlje i prvi kat) i jedno brojilo za struju. Grijanje je centralno plinsko.Lokacija Kuća je uvučena od glavne ceste. Smještena je u zelenilu udaljena od gužve, prometa i naselja. Dovoljno je blizu svim sadržajima koji su potrebni za jednostavan i ugodan život. Prometna povezanost je dobra, autobusna stanica je u blizini. Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2 % + PDV. Pri svakom razgledavanju nekretnine  agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:550.72 €/m²

Broj soba:9

Godina izgradnje:

Cijena:220,000.00 €

Površina:399.48 m²

Stanje:Potrebno uređenje

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.