,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb - Okolica, Blaguša,
Kvalitetna samostojeća kuća s tri stana, pomoćnom zgradom i okućnicom u Blaguši. Kuća se nalazi na zemljištu nepravilnog oblika, površine 2033 m². Dimenzije kuće su 11 x 11 m, a građevinska bruto površina iznosi 312,45 m2. Sastoji se od podruma, visokog prizemlja i potkrovlja. U podrumu se nalaze dvije prostorije, kuhinja, kupaonica i stubište za gornju etažu. U prizemlju su stepenice za podrum i potkrovlje, hodnik, kuhinja i blagovaonica, 3 spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na balkon, kupaonica. Potkrovlje se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka sa izlazom na balkon. Uz kuću se nalazi i gospodarska zgrada (12 x 8,30 m) u kojoj se nalaze spremište i garaža. Kuća je izgrađena 1985.g. 2000. godine je promijenjen krov, a 5 godina kasnije PVC stolarija. Na podovima su laminati i keramičke pločice, navučena je termo fasada,a u potkrovlju je ugrađen klima uređaj. Dvorište je u potpunosti ograđeno. Kuća ima struju, vodu, septičku jamu, plin i telefon. Grijanje je centralno plinsko, a moguće je odvojiti struju za prizemlje i potkrovlje. Vlasnički list je uredan, nema tereta i moguća je kupovina putem kredita banke. Lokacija - Blaguša, obiteljsko naselje u okolici Sesveta, povezano ZET-ovom autobusnom linijom do Sesveta i Dupca. Okruženje čine manja obiteljska gospodarstva, vikendice, obiteljske kuće i prekrasna priroda. Naselje je udaljeno cca 10 km od centra Sesveta. U Kašini se nalazi škola, trgovine, vrtić se nalazi u okolnim mjestima; Gajec, Popovec, Prekvršje, Vugrovec, Sesvete, a u Sesvetama svi sadržaji potrebni za ugodno stanovanje. Autobusna stanica je ispred kuće. Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2 % + PDV. Pri svakom razgledavanju nekretnine  agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:800.13 €/m²

Broj soba:9

Godina izgradnje:1985

Cijena:220,000.00 €

Površina:312.45 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Hidromasažni tuš:DA

Klima uređaj:DA

Roštilj:DA

ADSL:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.