,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Maksimir,
Prodajemo komforan 4 - soban stan na mirnoj lokaciji. Stan se nalazi u prizemlju stare zgrade. Zgrada je kvalitetno građena, a sastoji se od podruma, prizemlja, kata i tavana. Ovaj stan je sam na etaži. Stubište je uređeno i održavano.  Korisna površina stana je 128,97 m², a dodatno je na raspolaganju spremište (8,67 m2).  Zidovi između soba uglavnom nisu nosivi što Vam omogućava potpuno novi raspored prostorija prilagođen Vašim potrebama. Stanu se može pristupiti iz unutarnjeg stubišta u zgradi, ali i sa sporednog ulaza iz dvorišta što ga čini idealnim za poslovnu namjenu. Isto tako, zbog dva ulaza se stan može podijeliti na dva stana. Stan se sastoji od: -ulaznog hodnika -četiri komforne sobe -kupaonice -gostinjskog WC-a -kabineta -kuhinje  -zatvorene lođe.Grijanje je plinsko etažno. Struja i plin plaćaju se po potrošnji, a voda po broju stanara.  Energetski razred:E. Vlasništvo je uredno, zgrada je etažirana i moguća je kupovina kreditom banke. Lokacija - Bukovačka -  idilična lokacija s predivnim pogledom na grad. Blizina centra grada, Ekonomskog fakulteta, KBC Rebro, parka Maksimir i ostalih sadržaja. Autobusna stanica je udaljena 100 m. BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA. Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,310.38 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:1939

Cijena:169,000.00 €

Površina:128.97 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Jugozapad,Sjeveroistok

Grijanje:

Stolarija:

ADSL:DA

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.