,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Sesvete, Brestje
Stambeno-poslovni objekt u Brestju, neposredna blizina Zagrebačke ceste. Kuća se nalazi na zemljištu površine 244 m2, a sastoji se od prizemlja, prvog kata, drugog kata i tavana. Prizemlje (156 m2): poslovni prostor (pekara), dva sanitarna čvora, ulazni prostor, stubište za gornje etaže. Prvi kat (127 m2): ulazni hodnik, kupaonica, dnevni boravak sa blagovaonicom, terasa sa pečenjarom, kuhinja sa ostavom, 2 spavaće sobe sa izlazom na balkon. Drugi kat (109 m2) je imao identičan raspored kao prvi kat, ali su vlasnici pregradili dnevni boravak i dobili dodatne dvije spavaće sobe.  Tavan (ROH-BAU izvedba) je moguće urediti kao stan. Pored kuće se nalazi nadstrešnica za automobile. Kuća je idealna za dvije ili tri obitelji zbog velikog broja spavaonica i rasporeda prostorija po etažama. Kuća je građena od 1992.g. do 1994.g. i ima građevinsku dozvolu. Nadstrešnica i poslovni prostor su legalizirani i upisani u zemljišne knjige.  Kuća ima termofasadu (8 cm), vanjska stolarija je drvena, na podovima su parketi i keramičke pločice. Kupaonice su nedavno uređene. Infrastruktura je potpuna, grijanje je centralno plinsko, a svaka etaža ima svoj plinski bojler. Lokacija - Brestje - Naselje je mirno, svugdje u okolici su obiteljske kuće. 10 minuta pješice je udaljenost do okretišta tramvaja u Dupcu, Konzuma, Interspara. Osnovna škola, vrtić, crkva, ambulanta s ljekarnom i velik broj malih trgovina su unutar naselja. Agent: Marina Blažetić Telefon: 095/ 5782 940 Agencijska provizija: 2 % + PDV. Pri svakom razgledavanju nekretnine  agent ispisuje „Nalog za pokazivanje“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:933.50 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:1994

Cijena:365,000.00 €

Površina:391.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Alarm:DA

Klima uređaj:DA

ADSL:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Portafon:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.