,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb - Okolica, Adamovec,
Prodaje se obiteljska kuća u Adamovcu ukupne površine 300 m². Nalazi se na parceli površine 2500 m², koja je u potpunosti ograđena. Dužina parcele uz cestu iznosi 65 m, a u dubinu je cca 38 m. Kuća se sastoji od suterena, kata i tavana. Suteren se sastoji od većeg ulaza, hodnika, kuhinje sa blagovaonom, ostave, tri sobe (od kojih se jedna koristi kao dnevni boravak), kupaonice i spremišta u kojem se nalaze bunar i hidrofor. Na katu se nalaze hodnik sa izlazom na nenatkrivenu terasu i šest soba od kojih dvije imaju izlaz na balkon. Kompletan kat je ROH BAU. Od instalacija je provedena struja. Obzirom na veličinu prostora, kat bi se mogao urediti kao zasebna stambena jedinica. Uz kuću se nalazi velika garaža površine 70 m² sa spremištem koje se nalazi u sklopu kuće. Garažu je potrebno dovršiti.   Stolarija na kući je većim dijelom drvena, a manjim pvc. Kuća je građena 1983. a nadograđivana je 2005., kada je stavljen novi krov i termo fasada. Od priključaka, kuća ima struju. Voda se koristi iz vlastitog bunara koji je spojen na hidrofor. Priključak gradske vode i plina nalazi se na cesti ispred kuće. Odvodnja je riješena septičkom jamom. Kuća je legaizirana, izdano je riješenje o izvedenom stanju, čeka se provedba legalizacije kroz katastar i zemljišne knjige. Moguća je kupovina dijela parcele zasebno.  Adamovec - naselje udaljeno 10 km od centra Sesveta, koje čine monogobrojne obiteljske kuće i obiteljska gospodarstva. U naselju se nalazi osnovna škola, i trgovina. Prometuje ZET-ova autobusna linija do Sesveta i Dupca. U blizini su i novootvoreni atraktivni bazeni, tj. Aquapark Adamovec koji nudi brojne zanimljive sadržaje za sve uzraste. Okruženje čine prekrasne prirodne ljepote. Agent:Snježana Čabraja - 099/3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodaje nekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikom rješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnog predugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe prava vlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susreće kada kupuje nekretninu. Agencijska provizija: 2%+PDV   

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:500.00 €/m²

Broj soba:10

Godina izgradnje:1983

Cijena:150,000.00 €

Površina:300.00 m²

Stanje:Nezavršeno,Useljivo

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Asfaltirani prilaz:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.