,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Građevinska parcela, površine 207 m2, sa pravomoćnom građevnom dozvolom. Dozvoljena je gradnja kuće u nizu sa tri stana, tlocrtne površine 13,50 x 7,85 m. Dimenzije parcele su 13,60 x 14,35 m. Za svaki stan predviđeno je jedno parkirno mjesto. U prizemlju i na prvom katu stanovi su trosobni, dok je na drugom katu predviđena garsonjera. Uz parcelu se nalazi već izgrađen i useljen objekt ovog tipa, radi se o projektu za izgradnju tri kuće u nizu. Zadnja kuća je izgrađena, a napravljeni su temelji za prve dvije kuće. Uz parcelu se nalazi pristupni put za sve tri čestice. Infrastruktura je potpuna: struja, voda, kanalizacija, plin i telefon. Projekti i građevna dozvola su ishođeni, vlasnički list je uredan, 1/1, nema tereta i moguća je kupovina putem kredita banke. Kraljevečki Novaki-obiteljsko naselje, u blizini se nalazi osnovna i srednja škola, te vrtić, a do samog centra Sesveta je dvadeset minuta pješice. U centru Sesveta su pošta, fina , banke, tržnica, autobusni terminal, željeznička stanica, dom zdravlja, policija, općina, knjižnica te mnogi drugi sadržaji zanimljivi mlađoj i starijoj populaciji. Autobusna stanica je udaljena 5 minuta pješice. Blizina izlaza na autoput. Agent: Snježana Čabraja 099/3601 634 snjezana.cabraja@domekspert.hr Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac je obavezan ispuniti „Posrednički list“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji - iznos agencijske provizije

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:205.31 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:42,500.00 €

Površina:207.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

DOM EKSPERT

Dodatne informacije: 01 2013 007, 01 2013 003 098 1761 254, 095 5782 940

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.