,
Novigrad, Dajla,
Javna dražba - Zemljište 4311m2 - Novigrad - Dajla   Prodaju nekretnine provodi Financijska agencija elektroničkom javnom dražbom uz odgovarajuću primjenu pravila ovršnoga postupka o ovrsi na nekretnini. Utvrđena vrijednost nekretnine stečajnog dužnika upisane u zemljišnim knjigama Općinskog suda u Puli- Pola, Zmeljišnoknjižni odjel Buje, označene kao k.č.br. 604/4, oranica, površine 4311m2 upisana u z.k.ul. 4009, k.o. Novigrad, iznosi 3.834.113,00KN: Prodaje se nekretnina u naravi zemljište koje se nalazi u blizini Novigrada, udaljeno 500m od mora. Zemljište se nalazi u naselju dajla, u građevinskom području, zona stambene namjene- neizgrađeni dio. Na prvoj dražbi nekretnina se prodaje ispod tri četvrtine utvrđene vrijednosti nekretnine, odnosno 8.875.584,75KN. NEKRETNINA JE SLOBODNA OD OSOBA I STVARI. Kao kupci na javnoj dražbi mogu sudjelovati osobe koje su prethodno dale jamčevinu na poseban račun Agencije, u visini od 5% od utvrđene vrijednosti nekretnine. U pozivu za sudjelovanje na elektroničkoj javnoj dražbi bit će određen datum i vrijeme početka i završetka elektroničke javne dražbe, vrijeme kada osobe zainteresirane za kupnju nekretnine mogu razgledati nekretnine, kao i druge potrebne podatke.    

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:119.93 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:517,000.00 €

Površina:4,311.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.