,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaja - Lokal 76,35 m2 - Srednjaci   Prodajemo dvoetazni ulični lokal površine 76,35 m2 na Srednjacima, ulica Majstora Radonje. Lokal se nalazi u prizemlju stambeno - poslovne zgrade. Blizina Zagrebačke avenija i Horvaćanske ceste, Doma zdravlja, banke, vrtića, trgovina te ostalog potrebnog sadržaja.   Lokal se nalazi na dvije etaže (prizemlje i podrum). U prizemlju se nalazi kafić sa šankom, do kse podrum sastoji od jedne velike prostorije, dva sanitarna čvora i ostave. Lokal je uređen i namješten kao kafić te se kao takav i prodaje.  Zadovoljeni su minimalni tehnički uvjeti, lokal je spreman da započne s radom. U cijenu ulazi sav namještaj i oprema (u sklopu šanka, ledomat, perilica, itd., audio sistem, kamere, alarm, 2 klima uređaja, kao i oprema za terasu).  Postoji mogućnost zakupa terase ispred lokala koja je u vlasništvu grada, njena površina iznosi cca 10 m2.   Grijanje je na toplanu, a stolarija aluminijska. Pričuva iznosi 280 kn/mj. Lokal ima sve potrebne priključke + priključak za internet, TV i ADSL.    Vlasništvo 1/1, etažirano. Nema tereta.   Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22 Maksimirska 36 Ozaljska 49

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,178.00 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:

Cijena:90,000.00 €

Površina:76.35 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.