,
  , , slika 2
Zgrada je stara oko 35 godina ali je renovirana prije 12 godina. Sastoji se od tri etaže. Objekat je samostalan glede grijanja, električne energije, vodovoda i kanalizacije. Objekat je etažiran: na 1. Kat - PP1 i 2.kat - PP2 etaže. Cijela zgrada je prije 7 godina obložena aluminijskom fasadom s pomičnim segmentima kao zaštitom od sunca. Pristup objektu do razizemlja moguć je manjim kamionima ili kombijima. Ispred objekta se nalazi parkiralište (3. Zona) s velikim brojem parkirališnih mjesta. Ispod dijela objekta nalazi se prolaz koji spaja Veslačku ulicu i Savsku ulicu tako da se tramvajska stanica nalazi u neposrednoj blizini. RAZIZEMLJE – U razizemlju je prostor od 327 m2 koji se sastoji od nekoliko prostorija uredsko-skladišnog karaktera, kotlovnice ili radionice. Najveći dio zauzima skladište od oko 200 m2. Taj prostor nije u vlasništvu ali vlasnik objekta ga može koristiti bez naknade. PP1 je prostor koji se nalazi na 1. katu površine 464m2. Najveći dio zauzima prostorija od cca 280 m2 i oko 7 m visine koja se može iskoristiti za galerijski prostor (jedan dio je već uređen). PP2 je prostor koji se nalazi na 2 katu i površine je 512m2 . Sastoji se od velike dvorane od 300 m2 i nekoliko manjih prostorija. Prostor je stepeništem spojen na PP1.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:602.46 €/m²

Broj soba:10

Godina izgradnje:

Cijena:785,000.00 €

Površina:1,303.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.