Oglas više nije aktivan

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stupnik, Donji Stupnik,
<p>Poslovna zgrada uredsko skladi&scaron;ne namjene, tlocrtne povr&scaron;ine 765 m2, na parceli od 1.918 m2. U prednjem dijelu zgrada je dvoetažna dok je u stražnjem jednoetažno skladi&scaron;te ili proizvodni dio. U prednjem dijelu prizemlja je 168 m2 ureda, povezano &scaron;irokim stubi&scaron;tem sa 256 m2 ureda na katu. U stražnjem dijelu je skladi&scaron;te povr&scaron;ine 530 m2, od čega 270 m2 visine 3 m a 260 m2 visine 6 do 7,5 metara. Na katu je dodatnih 180 m2 skladi&scaron;ta visine 2,8 do 4,3 m.</p> <p>Zgrada se nalazi u poslovnoj zoni u Stupniku, blizu Mercatone centra, 500 m zračne linije od autoceste, 2 km od čvora Lučko, odlično prometno povezana. Prostor oko zgrade je skoro potpuno asfaltiran.</p> <p>Nosiva konstrukcija građevine je armiranobetonska montažna s oblogom od montažnih armiranobetonskih fasadnih panela. Krovi&scaron;te je dvostre&scaron;na krovna konstrukcija od prefabriciranih AB elemenata, a pokrov je profilirani lim.</p> <p>Skladi&scaron;ni dio je bez stupova u sredini. Pod je betonski. Skladi&scaron;ni prostor je grijan. U skladi&scaron;nom dijelu su jedna industrijska vrata dimenzija 3,5 x 3,5 m.</p> <p>Uredi su u dobrom stanju, spu&scaron;teni stropovi, klimatizirani, laminat na podu, u toaletu pločice, sanitarije su kvalitetne.</p> <p>Ukupno 10 parkirnih mjesta se nalazi ispred objekta. Parcela je ograđena. Okoli&scaron; nije uređen. Nije moguća dogradnja.</p> <p>Istaknuta cijena ne sadrži PDV.</p>

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:647.79 €/m²

Broj soba:10

Godina izgradnje:1999

Cijena:732,000.00 €

Površina:1,130.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:PVC

Klima uređaj:DA

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.