,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Bjelovar, Bjelovar, Centar
SNIŽENA  CIJENA !!! ... DODATNO uređen trosobni stan (sveukupno 57 m²) u strogom centru grada. Stan se nalazi u visokom prizemlju starije zgrade (jednokatnica; četiri stana na stubištu). Orjentacija stana: istok (prema dvorištu) i zapad (prema ulici). Etažiranje zgrade je u tijeku (Beming d.o.o.). Na stanu nema tereta kao ni duga za režije. Stan se sastoji od: predsoblja, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s WC-om, tri sobe (jedna velika od 16 m² je u suterenu ispod gornje velike sobe s kojom je povezana hrastovim stubama s ogradom i jedna manja soba od 10 m²). Stan je temeljito renoviran 2010. godine: * sva vanjska drvena stolarija zamijenjena je vrhunskom PVC stolarijom (TROHA-DIL); * podovi predsoblja, kuhinje, blagovaonice i suterenske sobe temeljito su obnovljeni i popločeni gres pločicama visoke kvalitete); * zidovi blagovaonice su opločeni do 150 cm visine; * kupaonica je temeljito renovirana prije 10 godina (izmijenjene instalacije: vodovod, odvod, struja), a tijekom prošlogodišnjeg renoviranja stana ugrađena su vrhunska klizna vrata; * zidovi suterenske sobe potpuno su zaštićeni, a posebno izrađeni prozori daju 95% zvučne zaštite; * strop suterenske sobe je od hrastovih greda i hrastovih dasaka; * zidovi i stropovi stana temeljito su očišćeni, gletani i oličeni; * 2018. godine postavljeni novi podovi, postavljena vova ulazna i sobna vrata. Grijanje stana je na kamene ploče (el. energija) te grijanje i hlađenje klima uređajem. Do stana je izveden plinski priključak. Stan je iznimno uredno održavan.. Uvjeti prodaje: Nekretnina se prodaje ISKLJUČIVO uz posredovanje agencije GTI nekretnine. Obveza kupca je plaćenje agencijske provizije od 1% (+PDV) na postignutu netto kupoprodajnu cijenu, dok agencija provodi sve radnje navedene u Općim uvjetima poslovanja (priprema dokumentacije i dostava kreditoru, priprema Predugovora, priprema Ugovora, upis založnog prava na ime kreditora, dostava Rješenja o upisu založnog prava kreditoru, provedba upisa prava vlasništva, primopredaja nekretnine, priprema dokumentacije za prijenos obveza po osnovu režijskih troškova, ... )  

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:999.80 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:1948

Cijena:48,990.00 €

Površina:49.00 m²

Stanje:Novouređen

  

Orjentacija:Istok,Zapad

Grijanje:

Stolarija:PVC

Klima uređaj:DA

Nenamješteno:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

Dodatne informacije:

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.