,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Čazma, Čazma,
DODATNO SMANJENA CIJENA !!! Ugostiteljski objekt, restoran i caffe bar. Uhodan, u radu, potpuno namješten. Restoran sa 60 sjedećih mjesta, caffe bar sa 25 sjedećih mjesta, dvije lijepe natkrivene terase caffe bara sa 40 sjedećih mjesta, u lijepom i ograđenom dvorištu uređena je sjenica s krušnom peći, roštiljem, pekom i 20 sjedećih mjesta. Vlastito, uređeno parkiralište sa cca 30 parkirnih mjesta za automobile i za 5 kamionskih parkirnih mjesta. Objekt se prodaje potpuno namješten, sa svom opremom i već uhodanim poslom. U visokom potkrovlju od oko 90m2, u kojem je već izvršena priprema za instalacije (struja, voda, odvod), moguće je urediti dodatni stambeni prostor. Površina zidanoh objekta 184m2 i oko 40m2 natkrivenih terasa. Lokacija / okolica: Vrlo dobra lokacija, na magistralnoj cesti, na sjeveroistočnom ulaz u Čazmu iz pravca Bjelovara. Lijepo uređen okoliš. Vrlo dobro stanje.. Uvjeti prodaje: Nekretnina se prodaje ISKLJUČIVO uz posredovanje agencije GTI nekretnine. Obveza kupca je plaćenje agencijske provizije od 1% (+PDV) na postignutu netto kupoprodajnu cijenu, dok agencija provodi sve radnje navedene u Općim uvjetima poslovanja (priprema dokumentacije i dostava kreditoru, priprema Predugovora, priprema Ugovora, upis založnog prava na ime kreditora, dostava Rješenja o upisu založnog prava kreditoru, provedba upisa prava vlasništva, primopredaja nekretnine, priprema dokumentacije za prijenos obveza po osnovu režijskih troškova, ... )

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:312.50 €/m²

Godina izgradnje:1980

Cijena:70,000.00 €

Površina:224.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Sjever

Grijanje:

Stolarija:Drvena

Klima uređaj:DA

Namješteno:DA

Gradski vodovod:DA

Plin:DA

Struja:DA

Telefonska instalacija:DA

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

Dodatne informacije:

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.