,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Čazma, Čazma,
PRILIKA !!! ZNATNO SMANJENA CIJENA Čazma, katnica, koja se sastoji od dva stana, kancelarijskog poslovnog prostora u suterenu, prostrane garaže za dva auta i velike terase. U suterenu je poslovno prostor površine 35m2 koji se sastoji od predsoblja, čajne kuhinjice, dvije kancelarije, sanitarnog čvora s kupaonicom. U nastavku se nalazi garaža površine 37m2. U visokom prizemlju jedvosoban stan površine 57m2 s lođom, balkonom i terasom površine 35m2 (ukupno 97m2) Na katu je dvosoban stan od 66m2 s lođom i dva balkona (ukupno 77m2) Tavanski prostor - roh-bau Lokacija / okolica Čazma, neposredna blizina centra (200m), blizina svih sadržaja - osnovne škole, srednje škole, vrtića, tržnice, banaka, motela, ... Stanje Vrlo solidno stanje, može se koristiti kao dvije odvojene stambene jedinice i poslovni prostor. U svim sobama je uredno održavan klasičan parket, grijanje na plinske peći, grijanje vode na plinski bojler. Dva klima uređaja, dvije satelitske TV. OSIM PRODAJE KUĆE, MOGUĆA JE I ZAMJENA ZA STAN U ZAGREBU.. ENERGETSKI CERTIFIKAT - RAZRED F Uvjeti prodaje: Nekretnina se prodaje ISKLJUČIVO uz posredovanje agencije GTI nekretnine. Obveza kupca je plaćenje agencijske provizije od 1% (+PDV) na postignutu netto kupoprodajnu cijenu, dok agencija provodi sve radnje navedene u Općim uvjetima poslovanja (priprema dokumentacije i dostava kreditoru, priprema Predugovora, priprema Ugovora, upis založnog prava na ime kreditora, dostava Rješenja o upisu založnog prava kreditoru, provedba upisa prava vlasništva, primopredaja nekretnine, priprema dokumentacije za prijenos obveza po osnovu režijskih troškova, ... )

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:428.57 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:1979

Cijena:90,000.00 €

Površina:210.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orjentacija:

Grijanje:

Stolarija:Drvena

Namješteno:DA

ADSL:DA

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

Dodatne informacije:

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.