,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Velika Pisanica, Babinac,
ZNATNO SMANJENA CIJENA !! Babinac, Lijepa drvena kuća s dvorištem Vrlo lijepa, drvena kuća u malom mjestu, 20km udaljenom od centra Bjelovara. Kuća se nalazi se na lijepom, malo uzvišenom položaju na raskršću dvije asfaltne ceste. Lijepa okućnica sa dosta zelenila, voćnjakom, zidanom krušnom peći, pušnicom za meso, dodatnom dvorišnom zgradom u kojoj je potpuno namještena ljetna kuhinja, ostava za alat, kosilicu, kotao za rakiju i dodatna drvarnica. Ispod kuće nalazi se uredan, suh i prostran podrum (35m2). U prizemlju je ulazni prostor, kupaonica s WC-om, ostava, dnevni boravak s kuhinjom, mala spavaća soba. U potkrovlju je predprostor, tri manje spavaće sobe i lijep natkriveni balkon. Cijela kuća se vrlo lako zagrijava jednom jedinom peći na drva, koja služi i za kuhanje. Kuća je potpuno namještena (i prodaje sa namještena), dvije potpuno namještene kuhinje, hladnjak, zamrzivač, perilica rublja, dva TV-a, motorna kosilica, kotao za rakiju, bačve za vino, posuđe, uvedena trofazna struja... Odlična lokacija, mirno mjesto, do 5km udaljeno od buduće brze ceste (autoceste) Sv.Helena - Vrbovec - Bjelovar, Virovitica. Stanje Vrlo solidno i uredno stanje. Potpuno uredna dokumentacija - građevinska dozvola, uporabna dozvola, bez tereta. Osim same kuće s okućnicom od ukupno 2311m2, moguća je i prodaja dodatnog zemljišta sa zasađenom orasima, koje se nalazi preko puta kuće, a čija je površina preko jednog hektara. Ostalo Blizina šuma, s puno gljiva..

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:512.82 €/m²

Broj soba:3.5

Godina izgradnje:1984

Cijena:40,000.00 €

Površina:78.00 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Jug

Grijanje:

Stolarija:Drvena

Namješteno:DA

Roštilj:DA

Gradski vodovod:DA

Septička jama:DA

Struja:DA

Posrednik:

Dodatne informacije:

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.