Ovaj oglas možda više nije aktivan - provjerite u agenciji

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Bjelovar, Bjelovar, Sjever
HITNO SE PRODAJE !!! Katnica u sjevernom dijelu grada, s dvorišnom zgradom, vrtom i voćnjakom. Kuća se sastoji od prizemlja, u kojem je prostrani dnevni boravak (44 m2), kuhinja s blagovaonicom (10 m2), dodatna manja kuhinja, spavaća soba, prostrana kupaonica (15,5 m2) i natkrivena prostrana terasa (13 m2). Na katu se nalazi pet spavaćih soba i kupaonica i dvije terase (13 m2 i 10 m2), a visoko potkrovlje, iz kojeg je također izlaz na balkon (5 m2), je moguće urediti u stambeni prostor. Svaka stambena etaža ima neto površinu od 100m2, visoko potkrovlje je također površine od 100m2, a u dvorišnoj zgradi je garaža površine 22m2 i prostorija za druženje površine 30m2. Kući je potrebno uređenje koje je već započeto (oblaganje zidova knauf pločama), uređenje podova (potrebno je samo lakiranje postojećih parketa koji su u solidnom stanju), uređenje kupaonica i stolarije.. Iza zgrade (garaža i prostorija za druženje) je prostrani ograđen voćnjak. Kuća je pogodna za vrtić, dom za starije (udomiteljstvo), ili neku drugu sličnu namjenu.. Uvjeti prodaje: Nekretnina se prodaje ISKLJUČIVO uz posredovanje agencije GTI nekretnine. Obveza kupca je plaćenje agencijske provizije od 1% (+PDV) na postignutu netto kupoprodajnu cijenu, dok agencija provodi sve radnje navedene u Općim uvjetima poslovanja (priprema dokumentacije i dostava kreditoru, priprema Predugovora, priprema Ugovora, upis založnog prava na ime kreditora, dostava Rješenja o upisu založnog prava kreditoru, provedba upisa prava vlasništva, primopredaja nekretnine, priprema dokumentacije za prijenos obveza po osnovu režijskih troškova, ... )

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:210.00 €/m²

Broj soba:7

Godina izgradnje:1984

Cijena:62,999.00 €

Površina:300.00 m²

Stanje:Potrebno uređenje

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Jug

Grijanje:

Stolarija:Drvena

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Posrednik:

Dodatne informacije:

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.