,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Bjelovar, Bjelovar, Sjever
DODATNO SMANJENA CIJENA !!! Bjelovar, nova, vrlo lijepa, kvalitetno građena i izvrsno uređena obiteljska kuća u sjevernom dijelu grada. Novouređen okoliš, postavljena ograda, kamenom nasuti prilazi i parking. Kuća se sastoji od visokog prizemlja, visokog stambenog potkrovlja i podruma. Svaka etaža je površine od 79m2. U visokom prizemlju je predsoblje, prostrani dnevni boravak, koji je povezan s blagovaonicom i kuhinjom, jedna spavaća soba, kupaonica, mali balkon. U visokom potkrovlju je potpuno uređena i namještena jedna spavaća soba, iz koje je izlaz na prostranu lođu. U drugom dijelu stambenog potkrovlja nalazi se nedovršen veliko prostor, u roh-bau izvedbi, u kojem je po projektu predviđena izgradnje dvije spavaće sobe, garderobne prostorije i još jedne kupaonice. Sve instalacije su u tom dijelu uvedene (struja, voda, kanalizacija, cijevi za radijatore, instalacije za telefon i TV antenu, ...). Iz unutarnjeg, vrlo kvalitetno uređenog stubišta (kamen, masivni drveni rukohvati), ulazi se i u prostrani podrum, u kojem su također sve instalacije (voda, kanalizacija, struja, ...), a koji se sastoji od više prostorija i vrlo prostrane garaže koja je popločena kvalitetnim keramičkim pločicama i zatvorena širokim automatskim garažnim vratima Hörmann. Uz kuću se nalazi prekrasna, prostrana natkrivena terasa, uz koju je postavljen roštilj i izlaz u dvorište. Svi materijali i oprema u kući su vrlo kvalitetni, dobro je izvedena kompletna izolacija kuće (toplinska, zvučna, hidroizolacija svih temelja, ...) kvalitetan kamen i keramičke pločice, novi namještaj, kohinja sa svim aparatima, vrlo kvalitetna vanjska PVC stolarija, videoportafon, ... Osim prodaje kuće, moguća je i zamjena za kvalitetan stan u Bjelovaru ili na moru... Uvjeti prodaje: Nekretnina se prodaje ISKLJUČIVO uz posredovanje agencije GTI nekretnine. Obveza kupca je plaćenje agencijske provizije od 1% (+PDV) na postignutu netto kupoprodajnu cijenu, dok agencija provodi sve radnje navedene u Općim uvjetima poslovanja (priprema dokumentacije i dostava kreditoru, priprema Predugovora, priprema Ugovora, upis založnog prava na ime kreditora, dostava Rješenja o upisu založnog prava kreditoru, provedba upisa prava vlasništva, primopredaja nekretnine, priprema dokumentacije za prijenos obveza po osnovu režijskih troškova, ... )

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:709.52 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:2009

Cijena:149,000.00 €

Površina:210.00 m²

Stanje:Potpuno novo

  

Orjentacija:Istok,Zapad

Grijanje:

Stolarija:PVC

Hidromasažni tuš:DA

Klima uređaj:DA

Namješteno:DA

Roštilj:DA

Aktivna telefonska linija:DA

Gradski vodovod:DA

Kanalizacija:DA

Plin:DA

Struja:DA

Video portafon:DA

Posrednik:

Dodatne informacije:

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.