agencija ajduk

Adresa: 21262 Kamenmost, Kamenmost bb
Radno vrijeme: pon-petak: 07:30 – 15:30
Telefon: 021/848-208
Fax: 021/848-208
Email: agencija.ajduk@st.t-com.hr
Web: http://www.agencijaajduk.hr
Područje djelatnosti: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Šibensko-kninska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska , Zadarska, Zagrebačka
Djelokrug djelatnosti: , , ,


 Odabrani posrednik je licenciran i upisan u registru Posrednika  u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Manje o posredniku | Sve nekretnine posrednika

Logo agencija ajduk
posalji gumb

„AGENCIJA AJDUK“ upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj, bavi se posredovanjem u prodaji i kupnji nekretnina uglavnom na području Srednje i Južne Dalmacije ali udovoljavamo zahtjevima i imamo ponude sa područja cijele Republike Hrvatske.

Također imamo u ponudi vrlo povoljno gotove izgrađene i namještene drvene kuće za odmor u Bosni i Hercegovini(Blidinje-Risovac) i građevinske parcele do 500m2 na Blidinju i Kupresu u blizini skijališta. U našoj ponudi možete pronaći hotele, zemljišta(građevinska i poljoprivredna), stanove, poslovne prostore i kuće. Naš je cilj da Vama cijenjeni kupci pronađemo nekretninu upravo onakvu kakvu ste željeli, kao i da našim prodavateljima nastojimo realizirati prodaju nekretnine u što kraćem vremenskom periodu. Kako bismo što kvalitetnije i uspješnije pomogli svima Vama surađujemo s domaćim i stranim agencijama i oglašavamo na desetak portala. Naš glavni ured nalazi se u blizini grada Imotskog u vlastitom poslovnom prostoru u mjestu Kamenmost neposredno uz glavnu prometnicu. Također imamo urede u Splitu i Zagrebu.
NAČIN POSLOVANJA Utvrđen je Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, Pravilnikom o Registru posrednika u prometu nekretnina, Pravilnikom o Imeniku agenata posredovanja u prometu nekretnina i Pravilnikom Hrvatske gospodarske komore čime je određena i agencijska provizija. To nije bačen novac jer radimo za vas: oglašavanje u medijima i svim portalima, provjeravamo dokumentaciju o vlasništvu i druge karakteristike nekretnine, nebrojeni izlasci na teren, predugovor, ugovor, zahtjev sudu i poreznoj upravi, dajemo savjete za Vašu zaštitu i sigurnost i po potrebi osiguravamo odvjetničke usluge i usluge procjene nekretnine od strane ovlaštenog vještaka, kao i posredovanje kod legalizacije objekata.