,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stari Grad, Stari Grad,
Prekrasna tipična dalmatinska kamena kuća u Strarom Gradu na Hvaru koju treba potpuno obnoviti, smještena na kraju manjeg trga u starom dijelu grada. Kuća se prostire na tri kata, svaki od 30-tak m2. Vanjsko kameno stepenište vodi na prvi kat, a unutarnje na drugi kat na etažu visokog potkrovlja. Kuća se već dugi niz godina ne koristi i potrebno ju je kompletno renovirati, ali je vidljivo već na prvi pogled, da ova romantična kamena kuća ima puno potencijala i mogućnost da joj vratit stari sjaj! U renoviranje ove kuće trebati će uložiti puno ljubavi, ali bez sumnje da će konačni rezultat biti nagrada za sve uloženo! Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. Stari Grad ima dugu povijest, stariju od 2000 godina kada su grčki kolonisti osnovali naselje Pharos, po svom otoku u Egejskom moru, sa kojeg su došli. U labirintu uskih kamenih ulica smješteni su brojni obiteljski restorani sa bogatom ponudom lokalne kuhinje. Stari Grad je vjerovatno nenadmašan po broju kafića u kojima se odvija dalmatinski i mediteranski način života. U blizini grada ima puno lijepih plaža. Trajektna luka Stari Grad, odakle zimi 3 puta, a ljeti i do 6 puta na dan Jadrolinijini trajekti održavaju vezu sa Splitom, nalazi se na kilometar od samog mjesta. Jelsa se nalazi na 10-tak kilometara dalje i odatle ima dnevna katamaranska linija preko Bola na Braču do Splita, a isto tako i novina u transportu, hidroavionska linija, koju održava European Coastal Airlines, čime se udaljenost od Split do Jelse preleti za manje 15 minuta, i dalje auto transferom povazana sa Stari Gradom i Hvarom.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:135,000.00 €

Površina:96.00 m²

Stanje:Potrebna obnova

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.