,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stari grad, Rudine,
Drago nam je da vam možemo ponuditi ovu novu kuću na otoku Hvaru sa vrtom i parkingom. Kuća je iznimno kvalitetno sagrađena prije nešto više od 6 godina, prostire se na dvije etaže, svake uređene kao posebne stambene jedinice - apartman. Stambeni prostor u prizemlju ima 55 m2 sa terasom ispred i iza kuće. Unutra je kvalitetno i moderno uređena. Ulazi se u veći prostor koji čine kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, te dvije spavaće sobe i kupaonica. Sa strane kuće nalaze se vanjske stepenice koje vode do gornjeg apartman koji izgleda vrlo slično, također sa dvije spavaće sobe, kupaonicom i središnjom prostorijom u kojo su smještene kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, te 2 manja balkona. Posebna pogodnost ove nekretnine je što ima i odvojenu samostojeću stambenu jednicu - manju kuću, sagrađenu istovremeno kad i veća kuća. U manjoj kući u ulaznom prostoru nalaze se kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, iz kojeg vrata vode u dvije spavaće sobe. Ta kuća ima 40 m2 stambenog prostora. Pred kućom se nalazi terasa sa kaminom i vrt. Kuća je sagrađena 2012 i ima svu potrebnu dokumentaciju. Nekretnina se nalazi na kraju mirnog naselja, i skoro da nema neposrednih kuća u susjedstvu, te je savršeno mjesto za ljude koji žele biti bliže prirodi. U blizini ima više skrovitih uvala i plaža. Najbliži grad Stari Grad, osnovan prije 2.400 godina, kada se nazivao Pharos, po istoimenom grčkom otoku odakle su kolonisti došli i osnovali naselje. Najstariji dio grada je prošaran uskim kamenim uličicama u kojem su smješteni brojni obiteljski restorani sa bogatom ponudom lokalne kuhinje, trgovine i galerije. Stari Grad izgleda nenadmašan po broju kafića u kojima se odvija gradski život. Iz trajektne luke Stari Grad Jadrolinijini trajekti i do 6 puta na dan održavaju vezu sa Splitom. Iz obližnje Jelse ima dnevna katamaranska linija sa Splitom, a od nedavno i hidroavionska linija koji drži European Coastal Airlines.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:9

Godina izgradnje:2014

Cijena:270,000.00 €

Površina:150.00 m²

Stanje:Besprijekorno stanje

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Klima:DA

Struja:DA

Voda:DA

Crna jama:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.