,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Jelsa, Zavala,
Izvrsno zemljište s građevinskom dozvolom na otoku Hvaru, sa kompletnom dokumetacijom te se odmah može pristupiti gradnji. Zemljište se nalazi na južnoj strani otoka Hvara u vrlo omiljenom otočnom mjestu. Iako teren nije uz more, nalazi se na padini što mu omogućava pogled kao sa komandnog mosta, na more i otoke. Kompletni projekt je moguće pogledati u našem uredu. Teren od 550 m2 smješten na padini sa pogledom na kristalno čisto Jadransko more, kojeg ništa ne može zatvoriti, na kojem je planirana gradnja nekretnine na 3 etaže sa ukupno 220 m2 stambenog prostora. U prizemlju su predviđene dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, ili spavaća soba i soba za fitnes, te još par dodatnih manjih prostorija-sprema. Na srednjoj etaži, visokog prizemlja, predviđen je otvoren prostor u kojem je smještena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak iz kojeg se izlazi na veću terasu, sa koje se pruža fantastičan pogled na more i okolinu. Na gornjoj etaži smještene su dvije prostane spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i garderobom. I ove sobe imaju izlaz na terasu sa kojih se pruža veličanstven pogled na more. Kuća je okružena vrtovima, a na srednjoj etaži, na jugoistočnoj strani terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka, predviđen je bazen koji kao da se prelijeva u more. Od kuće, stepenište vodi do privatnog parkinga smještenog uz glavnu mjesnu prometnicu. Balustrade Estates agencija nudi uslugu Upravljanja nekretninom, pružajući uslugu nadgledanja radova bilo da gradite ili preuređujete, bilo da ste do nekretnine došli našim posredstvom ili na neki drugi način. Naša tarifa bazira se na veličinu zgrade kao i lokaciju (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu molim javite nam se. Zavala je malo ali vrlo populano selo na južnim padinama otoka Hvara, poznato po svojim izvrsnim vinogradima i vinima. U selu ima par manjih trgovina i veći broj restorana koji počinju sa radom sa prvim toplijim danima. Jelsa je najbliže veće mjesto, odakle ima dnevna katamaranska veza sa Splitom i Bračem, te odakle poljeće hidroavion prijevoznika European Coastal Airlines koji spaja Jelsu sa Splitom i mnogim drugim destinacijama.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:99,000.00 €

Površina:550.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:jug

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.