,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stari grad, Rudina,
Ukoliko tražite romantičnu kamenu kuću na otoku Hvaru spremnu za renoviranje, onda je ovo prava nekretnina za vas! Ovo je izvrsna prilika za kupnjom prekrasne tradicionalne kamene kuće u lijepom mirnom dijelu tipičnog dalmatinskog mjesta, na nekih 500 metara od mora i tek par kilometara od Starog Grada. Kuća se nalazi na vrlo lijepom, uređenom malom trgu, u čijem centru se nalaze ostatci kamenog mlina za masline i kojega okružuju druge takve slične tipične dalmatinske kuće, od kojih su neke već vrlo lijepo obnovljene. Kuća se nalazi na kraju trga i sela. Konoba se nalazi u prizemlju i kroz nju stepenice vode do gornjeg kata. Glavni ulaz u kuću je sa trga preko kamenog stepeništa i balkona. Kuću treba kompletno renovirati, ali ima nekih divnih detalja koje bi svakako trebalo sačuvati, kao na primjer izvorno popločan pod kamenim pločama. Davno je prošlo vrijeme kada je kuća živjela punim životom, ali već pri prvom pogledu se vidi koliko potencijala ima, i mogućnost da joj se renoviranjem vrati stari sjaj. Na glavnu zgradu se nastavlja više manjih zgrada koje su nekad korištene kao staje, ali se sada mogu urediti u dodatni stambeni prosotor. U sklopu kuće nalazi se manji vrt. Uski put koji su od starine korisitili seljaci za odlazak u polje, a koji se očito danas skoro ni ne koristi, djeli kuću od većeg polja koji je isto moguće kupiti od istog vlasnika, ali koji nije uključen u ovu prodajnu cijenu.U renoviranje ove kuće trebat će uložiti puno truda i ljubavi, ali na kraju rezultat neće izostati! Balustrade Estates agencija nudi usluge koordinatora i spona je između investitora i vlasnika nekretnine pri uređenju kuća. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu molim javite nam se. Najbliži grad je Stari Grad, čiji korijeni datiraju iz 2. st prije Krista, kad je dobio ime Pharos, koje su mu grčki kolonisti, koji su ga osnovali, dali po gradu iz kojeg su došli. Kuća je udaljena nekih 3 km od centra Starog Grad u kojem se spajaju kamene ulice koje su kao labirint isprepletene po mjestu i u kojima se nalaze mnogi obiteljski restorani, gdje možete uživati u izvrsnim lokalnim specijalitetima. Tamo su smješteni i mnogi kafići koji odražavaju tipičan način mediteranskog načina života. More je od nekretnine udaljeno nekin 500-tinjak metara, a i mnoge plaže su u blizini. Iz trajektne luke Stari Grad dnevno bude do 6 trajektnih linija sa Splitom. Iz obližnjeg mjesta Jelsa ide svakodnevno katamaran preko Bola na Braču do Splita. Također postoji i dnevna hidroavionska linija sa Splitom, i drugim destinacijama na otocima i kopnu, koju održava European Coastal Airlines i kojom se za manje od 15 minuta preleti relacija Jelsa - Split!

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:

Cijena:100,000.00 €

Površina:195.00 m²

Stanje:Potrebna obnova

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.