,
Stari grad, Molo selo,
Tipična dalmatinska kamena kuća u Starom Gradu Zadovoljstvo nam je da je ova tipična dalmatinska kamena kuću u Starom Gradu na prodaju posredstvom naše agencije. Kuća ima 3 etaže. U prizemlju su kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. Na sljedećem prvom katu se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica, a na najvišem drugom katu nalazi se još jedna soba, kupaonica i zatvorena terasa sa kaminom. Kuća je smještena na sjevernoj strani grada, ali sa južnim pogledom, na minutu hoda do centra grada i zbivanja u ovom šarmantnom tako tipičnom starom dalmatinskom gradu. Popularnost Starog Grada sve više raste i sve je poželjnija destinacija za život i ljetovanje, a obzirom da međunarodna kompanija Four Season Hotels uskoro započinje sa investiranjem u ovom području, ova lokacija se može smatrati dobrim mjestom za investiranje. Povijest Starog Grada datira više od 2.000 godina unazad, kada se zvao Pharos, kao i istoimeni grčki grad i otok, odakle su stigli njegovi osnivači. Grad je prepleten labirintom kamenih uličica u kojima se kriju mnogi obiteljski restorani s bogatom kulinarskom ponudom kako lokalnih tako i specijaliteta moderne kuhinje. Na prvi pogled čini se da je Stari Grad nenadmašan po broju kafića, u kojima se odvija lokalni društveni život, tako tipičan za mediteranski i dalmatinski način života. Na rubu mjesta nalaze se prve plaže, a i mnoge druge nešto dalje, do kojih se dođe autom, biclikom, brodom. U obližnjoj trajektnoj luci, Jadrolinijini trajekti prevoze putnike i vozila, zimi 3 puta dnevno, a u ljetnim mjesecima 8 puta ili više u toku 24 sata. Iz obližnje Jelse ima dnevna katamaranska veza sa Splitom, preko Bola na Braču. Od pred par godina postoji i hidravionska linija koju drži European Coastal Airlines, čime se udaljenost od Jelse do splitske zračne luke ili splitske trajektne luke preleti za nešto manje od 15 minuta ugodnog leta!

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,785.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:

Cijena:150,000.00 €

Površina:84.00 m²

Stanje:dobro

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.