,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stari grad, Rudina,
Kuća ima više etaža i poluetaža i zamišljena je kao kuća za turizam. Nekretnina ima 8 soba, 7 kupaonica, dvije kuhinje i dnevnu sobu. Kuću okružuje 6 terasa sa kojih, preko vrhova borovih stabala, puca pogled na more, Bol na otoku Braču i okolinu. Na krovu se nalazi prostrana krovna terasa, izvrsna za uživanje u suncu. Nekretnina ima garažno mjesto za jedan auto, te dosta parkirnog prostora, za više automobila. More i najbliža plaža udaljeni su 10 minuta hoda od kuće, a u blizini ima više lijepih i popularnih plaža. Kuća je građena prije nekih 6-7 godina i u nekim djelovima se treba dovršiti, što ostavlja mnogućnost budućim vlasnicima da je prilagode svojim potrebama i željama. Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zainteresirani za ovu uslugu, molim javite nam se. Stari Grad se nalazi nekih 2-3 km od ovog dražesnog mjesta na otoku Hvaru, i ove godine slavi 2.400 godina postojanja, kada su se grčki kolonisti naselili na ovom području, osnovali mjesto i dali mu ime Pharos. Grad je ispresijecan labirintom kamenih uličica po kojima su raštrkani mnogi obiteljski restorani sa primamljivom ponudom lokalne kuhinje. Stari grad je vjerovatno nadalako nenadmašan po broju kafića na broj stanovnika, mjesta gdje se odvija društveni život grada, kao i u mnogim mediteranskim mjestima. U okolici grada ima mnog lijepih plaža. Trajektna luka Stari Grad, nalazi se na kilometar od samog mjesta Stari Grad i od tamo ljeti i 6 puta na dan ima trajektna veza sa Splitom, a tijekom zimskih mjeseci svakodnevno 3 puta isplovljava trajekt na relacije Split - Stari Grad. Iz susjednog mjesta Jelse Jadrolinija održava dnevnu katamaransku vezu preko Bola na Braču sa Splitom. Osim toga od nedavno Jelsa je povezana sa Splitom i hidroavionskom linijom koju održava European Coastal Airlines, čime se udaljenost od splitskog aerodroma do Jelse preleti za manje od 15 minuta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,300.00 €/m²

Broj soba:8

Godina izgradnje:2010

Cijena:260,000.00 €

Površina:200.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Pogled na more:DA

Struja:DA

Voda:DA

Crna jama:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.