,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Jelsa, Vitarnja,
Kuća ili građevinsko zemljište prvi red uz more. Ako je kuća ili građevinsko zemljište prvi red uz more ono što tražite, onda je ovo prava nekretnina za vas! Na građevinskom zemljištu od 800-tak m2, sagrađena je kuća prvotno zamišljena kao kuća za ljetovanje. Stambeni prostor se prostire na etaži visokog prizemlja, a u suterenu ispod terase, se nalaze pomoćne prostorije, spreme, konoba. U neko doba je na osnovnu kuću nadograđeno još par prostorija te sada kuća ima na toj etaži nekih 75 m2. Vidljivo je da u kući već neko vrijeme nitko nije živio, te stoga zahtjeva temeljitu obnovu postojećeg stanja, ili nanovno izgraditi i puno veću kuću, koju uvjeti građenja u ovom dijela dozvoljavaju. Ova nekretnina je smještena prvi red do mora sa fantastičnim pogledom na more, obale i dalje. Na kraju vrta su vrata koja vode direktno na uređenu kamenu plažu sa terasama, fantastično mjesto za sunčanje i kupanje u kristalno čistom moru. Vrt se prostire na nekoliko terasa, a uz izlaz na plažu smještena je još jedna sprema. Sa prometnice koja prolazi gornjom stranom kuće ulazi se na parking za više automobila, pod čijom terasom se nalazi prostorija. Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. Jelsa je tipično dalmatinsko mjesto smješteno u uvali na sjevernoj strani otoka Hvara, nastalo u 14. stoljeću kao luka tadašnjeg većeg naselja Pitve, smještenog na par kilometara u gorju. Današnja Jelsa je vrlo živo mjesto, turističko odredište sa raznovrsnom ponudom, mnogim slastičarnicama, trgovinama i kafićima smještenim oko centralnog trga. Jelsa je dobro povezana sa kopnom, katamaranskom vezom preko Bola na Braču do Splita i hidroavionskom vezom, koju drži European Coastal Airlines, čime se udaljenost od Splita do Jelse preleti za manje od 15 minuta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:1960

Cijena:500,000.00 €

Površina:75.00 m²

Stanje:za obnovu

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Pogled na more:DA

Struja:DA

Voda:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.