,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stari grad, Dol,
Prekrasno obnovljena kamena kuća na otoku Hvaru Prekrasno obnovljena kamena kuća na otoku Hvaru. Ovo je prekrasno obnovljena kamena kuća na otoku Hvaru, u tradicionalnom rustikalnom stilu smještena u višim dijelovima mjesta sa prekrasnim pogledom na okolinu. U dijelu prizemlja je prostrana kuhinja s blagovaonicom sa izlazom na dvor. Na kuhinju se nastavlja prostor gdje su stepenice i WC, skriven pod njima, te prostrani dnevni boravak sa otvorenim kaminom, s izlazom na terasu koja nadvisuje cijelo mjesto i sa koje se pruža izvrstan pogled na okolinu. Unutrašnje stepenice vode na gornji kat gdje je veća spavaća soba sa kupaonicom. Druge vanjske stepenice sa terase vode na gornju terasu gdje je smješten apartman studio, spavaća soba sa kupaonicom i kuhinjom. Na prostranoj terasi pred apartmanom, sa kojeg se također pruža fantastičan pogled na okolinu, nalazi se mobilini jacuzzi i tuš. Izvrsno mjesto za opuštanje i osvježenje uz čašu vina! Pod tom terasom je prostorija koja se nekada koristila kao konoba, a sada je tamo manja vinoteka, jednostavna kuhinja i prostor koji može biti bilo što, konoba, sprema ili još jedan apartman. Pred blagovaonicom se nalaze ostatci zgrade koja je natkrita samo gustim zelenilom, u kojoj je ljetna kuhinja sa kaminom i prostor za ručavanje u debeloj hladovini. Odatle se stazom kroz vrt silazi do ceste, uz koju je parking sa dva parkirna mjesta. Na par minuta od kuće nalazi se lokalni kafić i igraonica za djecu, savršeno mjesto za cijelu obitelj. Najbliže veće mjesto je Stari Grad, udaljen jedva 3 kilometra od ovog dražesnog sela, u kojem su smješteni trgovine za opskrbu, mnogi restorani, kafići, galerije i nešto dalje mnoge plaže. Dol je selo u unutraÅ¡njosti otoka Hvara, na par kilometara od Starog Grada i trajektne luke. Iz trajektne luke van sezone ima najmanje 3 trajektne veze sa Splitom, a ljeti skoro neprestano trajekti voze na relaciji Stari Grad- Split. Iz obližnje Jelse ima katamaranska linija preko Bola na Braču do Splita, koju također drži Jadrolinija, naš najveći brodar. Osim toga u Jelsi je svoju bazu našla European Coastal Airlines, avio kompanija čijim se hidroavionima udaljenost od Jelse do Splita preleti za manje od 15 minuta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:

Cijena:350,000.00 €

Površina:140.00 m²

Stanje:izvrsno

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Kamin:DA

Struja:DA

Voda:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.