,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stari grad, Basina,
Samostojeća kuća u uvali na otoku Hvaru Rijetko u ponudi imamo nekretninu u ovoj uvali na otoku Hvaru, samostojeću kuću sa okućnicom. U prizemlju kuće se nalazi kuhinja, blagovaonica, dnevna soba, sprema, a na katu su 3 spavaće sobe i kupaonica. Pred kućom je prostrana terasa, sa koje se, kao i sa balkona koji se proteže pred dvjema prednjim sobama, pruža pogled preko borove šume sve do lijepe uvale Basina. Pred kućom je parking na koji se može smjestiti više auta, a pod terasom je smještena garaža. Kuću sa obje strane i od iza okružuje vrt. Kuća je vrlo lijepo održavana, a kao što je slučaj kod mnogih nekretnina, tako bi se i ova mogla renovirati i urediti prema današnjim standardima. Pozicija ove nekretnine, smještena na rubu manjeg naselja u uvali na sjevernoj strani otoka Hvara, ima prednosti u tome što van ljetne buke česte u turističkim središtima, a u isto vrijeme vrlo blizu Starom Gradu i Vrboskoj, u kojima ima pregršt restorana i kafića, kao i mnogih malih trgovina koje sa vrlo raznovrsnom ponudom. Ukoliko volite slušati tišinu i cvrkut ptica i cvrčaka, umjesto buke barova i kafića, ovo je pravo mjesto za vas! Iz trajektne luke Stari Grad, Jadrolinija- naš najveći brodar, tijekom cijele godine održava više puta dnevno, zimi po 3 puta, a ljeti i po 6 puta dnevno trajektnu vezu sa Splitom. Iz obližnjeg mjesta Jelse, ima dnevna katamaranska linija, preko Bola na otoku Braču za Split. Od nedavno avio-prijevoznik Europaean Coastal Airlines drži hidroavionsku liniju iz Jelse do splitskog aerodroma, te se ta udaljenost preleti za nekih 15-tak minuta. Osim sa splitskim aerodromom, isti prijevoznik povezuje i mnoge druge jadranske luke sa obe strane mora.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:290,000.00 €

Površina:130.00 m²

Stanje:dobro

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.