,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Maksimir, Maksimir
Zakup - Poslovni prostor 20 m2 + 20 m2 suterena - Maksimirska Dajemo u zakup poslovni prostor koji se nalazi na odličnoj prometnoj lokaciji na Maksimirskoj cesti, tramvajska stanica je ispred lokala, blizina Kvaternikovog trga i svih bitnih sadržaja.  Prostor se nalazi u stambeno-poslovnoj zgradi u prizemlju te ima pogled direktno na Maksimirsku cestu i tramvajsku prugu. Prizemni dio je veličine 20 m2 te se sastoji od jedne prostorije i malog hodnika gdje se nalazi umivaonik. Drugi dio prostora se nalazi u suterenu te je također veličine 20 m2. Taj suterenski dio bi mogao poslužiti kao spremište ili manji ured, no potrebna mu je kompletna adaptacija te se u tom dijelu nalazi i wc koji trenutno nije u funkciji. Prostor je bio u funkciji kafića, trenutno je srebrnarnica. Postoji mogućnost zadržavanja namještaja po dogovoru. Prostor se grije/hladi putem ventilacijskog i klima uređaja. Ima sve potrebne priključke osim plina. Pričuva iznosi 100 kn/mj, dok se režije mjesečno kreću oko 700 kn. Stolarija je drvena. Parkirno mjesto se nalazi na javnoj površini (2.zona). Visina stropa iznosi 2,80 m.   Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22, Zagreb Maksimirska 36, Zagreb Federica Grisogona 8, Zadar 

Tip ponude:Najam

Cijena kvadrata:35.00 €/m²

Broj soba:1

Godina izgradnje:

Cijena:700.00 €

Površina:40.00 m²

Stanje:Potrebno uređenje

  

Orijentacija:Sjever

Grijanje:

Stolarija:Drvena

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.