,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Hvar, Brusje,
Tradicionalna kamena kuća na otoku Hvaru Ova tradicionalna kamena kuća na otoku Hvaru smještena je u selu na par kilometara udaljenom od grada Hvara. Kuća već duži niz godina nije nastanjena i treba kompletnu obnovu. Glavna kuća ima 3 etaže, konobu u prizemlju sa jednim ulazom sa ulice i drugim vratima prema unutrašnjem dvorištu. Glavni ulaz u kuću je na suprotnoj strani od ulaza u konobu, te se na tom prvom katu sada nalaze 3 sobe, što se može pri renoviranju kuće i promjeniti. Nad tim katom je etaža tavan-visoko potkrovlje, sa po dva prozora prema ulici i dvorištu, ali sada bez stepeništa koje povezuje te dvije etaže. S lijeve strane od ulaza u kuću nalazi se još jedna manja prostorija od nekih 20 m2 , koja je dio ove nekretnine, a u kojoj su očito nekada bile kuhinja i kupaonica. Vrlo neobično je, što iz prostora kupaonice ima podzemni prolaz koji ispod puta vodi do konobe u glavnoj kući! Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. Brusje je malo selo na uzvisini, u unutrašnjosti otoka, na 6 kilometara udaljeno od grada Hvara. Selo je sve popularnije odredište onih koji traže nešto mirnije mjesto za odmor, ali svejedno žele biti blizu grada Hvara u kojem se izrazito ljeti odvija buran i živ društveni život. Hvar naročito ljeti, ima izvrsnu katamaransku vezu sa kopnom i ostalim susjednim otocima. Naš najveći hrvatski brodar Jadrolinija, iz 15 kilometara udaljene trajektne luke Stari Grad, više puta dnevno tijekom cijele godine održava trajektnu vezu sa Splitom. Ljeti i do 8 puta dnevno. Iz još desetak kilometara udaljene Jelse ima hidroavionska linija, koju drži European Coastal Airlines, čijim se avionima stigne u Split za tek 13 minuta leta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:

Cijena:90,000.00 €

Površina:160.00 m²

Stanje:za renoviranje

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.