,
  , , slika 2
Hvar, ,
Građevinsko zemljište u širem centru grada Hvara. Građevinsko zemljište u širem centru grada Hvara, je vrlo teško naći, pogotovo ono koje zadovoljava sve uvjete za dobivanje građevinske dozvole, te nam je izuzetno zadovoljstvo da smo u našu ponudu mogli uvrstiti ovu iznimnu nekretninu! Ovo građevinsko zemljište se nalazi na nižim istočnim padinama grada Hvara, sa jugozapadnim pogledom. Pristup zemljištu je pješački i manji automobili mogu doći do terena, iako postoji riješenje za pristup strojeva za potrebe gradnje. U neposrednoj blizini na javnoj površini se radi parking, kojim ovaj teren ispunjava uvjet da kuća mora imati osigurano parkirno mjesto. Ovaj teren ima status uređenog građevinskog zemljišta, te se na njemu može početi graditi, odmah nakon odobrenja građevinskog projekta. Prostornim planom je na ovom građevinskom zemljištu dozvoljena gradnja nekretnine maksimalne visine 9 m, maksimalne baze od 200m2 za samostojeću kuću, a za dvojnu (poluizgrađenu) kuću maksimalne baze 250m2. Dozvoljeno je da samostojeća kuća može imati maksimalno 4 samostalne stambene jedinice, a dvojna 8. Uvjete gradnje za ovu lokaciju možete pogledati kod nas u agenciji Balustrade Estates. Grad Hvar je iznimno mjesto za boraviti, bilo usred ljetne špice, kada sve vrvi od gostiju i ljetnog užurbanog tempa života ili zimi kad je slika potpuno suprotna tome, prava idila! Oni najbolje upoznati sa Hvarom, znaju je da je Hvar najljepši u rujnu. Zašto je to tako morate sami doći, vidjeti i osjetiti! Grad Hvar, naročito ljeti, ima izvrsnu brodsku povezanost sa Splitom i okolnim otocima, mnogobrojnim brzobrodskim linijama. Jadrolinija, naš najveći brodar, i zimi održava tu liniju katamaranima iz Hvara. Iz trajektne luke Stari Grad, koja se nalazi na 15 minuta od Hvara, svakodnevno ima od 3-8 trajektnih veza sa Splitom, u ovisnosti od doba godine. Iz nešto dalje Jelse, osim dnevne cjelogodišnje katamaranske veze, preko Bola na Braču za Split, ima i hidroavionska veza koju drži European Coastal Airlines, kojim se udaljenost do Splita, grada ili aerodroma preleti za manje od 15 minuta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:260,000.00 €

Površina:900.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:zapad

Stolarija:

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.