,
  , , slika 2
  , , slika 2
Stari grad, Dol,
Izvrsno građevinsko zemljište na otoku Hvaru Izvrsno građevinsko zemljište na otoku Hvaru, pravilnog oblika, smješteno u slikovitom selu u unutrašnjosti otoka, na samo par minuta vožnje od najbližeg većeg mjesta Stari Grada i mora. Zemljište ima nešto više od 700 m2 i ima status neizgrađenog uređenog građevinskog područja. Ovo mu dozvoljava da ima uvjete da se na njemu može odmah graditi, po odobrenju idejnog projekta, odnosno ishođenju građevinske dozvole. Voda i električna energija se nalaze na rubu terena, te je lako dobiti priključke. Po važećim uvjetima gradnje za ovo područje, na terenu je dozvoljen Kig 0,3, odnosno dozvoljeno je 30% izgrađenosti terena, kuća koja ima prizemlje, kat i krov, odnosno maksimalne visine od 8.5m. U ovom malom otočnom selu, smještenom na rubu starogradskog polja, u blizini se nalazi kafić - mjesto mjesnog okupljanja i druženja, i igralište za djecu. Stari Grad, koji se nalazi na samo 3 kilometra od ovog tipičnog dalmatinskog otočnog sela, nudi sve što i druga veća mjesta, kao supermarkete, trgovine, te mnogo izvrsnih restorana i mnoge plaže. Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. Selo Dol je na par kilometra udaljeno od trajektne luke Stari Grad, odakle svakodnevno od 3 do 8 puta dnevno isplovljava trajekt koji prevozi vozila i putnike do Splita. Broj dnevnih linija ovisi o dobu godine. Osim te trajektne linije, Jadrolinija, naš najveći hrvatski bordar, održava katamaransku liniju iz obljižnje Jelse, koju preko Bola na Braču spaja sa Splitom. Iz Jelse leti hidroavion kompanije European Caoastal Airlines, povezujući Jelsu sa Splitom, gradom ili aerodromom, te mnogim drugim jadranskim destinacijama, što uvelike poboljlšava povezivanje otoka i kopna.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:60,000.00 €

Površina:725.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.