,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Hvar, Groda,
Lijepa kamena kuća u centru grada Hvara Ova lijepa kamena kuća u gradu Hvaru, prelijepom gradu, sa bogatom poviješću pravi je dragulj u našoj ponudi. Ovu predivnu kamenu kuću sa dvorištem, sagradili su Mlećani u 16-tom stoljeću, kao ljetnikovac za svećenika. Njezin prvi zabilježeni stanovnik bio je Otac Pace, 1520.godine. Kuća se prostire na 3 etaže. S glavne ulice ulazi se kroz velika drvena vrata u veće predsoblje. Na desnoj strani se nalazi vrlo prostrana kuhinja/blagovaonica popločana terakota pločicama i sa originalnim kamenim umivaonikom smještenim u prozorskom zidu. Kuhinja je nedavno novouređena, sa novom pećnicom, keramičkom pločom za kuhanje i samostojećim hladnjakom. Preko puta hodnika je dnevna soba sa originalnim kamenim kaminom, WC, te stepenište koje vodi u dvor i vrt. Stepenice iz predsoblja vode na gornju etažu gdje se nalazi glavna spavaća soba, uz koju je pripadajuća kupaonica. Na istom katu nalaze se još 3 spavaće sobe i WC. Lijepe kamene stepenice vode na gornju, drugu etažu gdje se nalazi još jedna spavaća soba, također sa svojom kupaonicom, te balkon sa kojeg se pruža izvrstan pogled na krovove, luku i more. Prostor tavana u svom najvišem dijelu, ima dobru visinu i služi kao sprema, a ima potencijala za uređenje. Kuća ima dosta vanjskog prostora. Prostrano dvorište koje je u ljetnim mjesecima natkriveno vinovom lozom i zaklonjenu kamenu terasu na nešto višem nivou. U dvorištu su dvije kamene zgrade, obe sa novim krovovima, obe imaju struju, a jedna od njih ima i vodu. U jednoj kućici se nalazi kameni roštilj sa dimnjakom, a u drugoj kući se nalazi predivini originalni bunar s kamenim vjencem, koji datira iz 16.stoljeća i na kojem je isklesan venecijanski štit. Iz dvorišta, velika dupla drvena vrata vode direktno na bočnu ulicu. U konačnici nekretnina ima preko 430 m2 površine, stambenog, vanjskog,komina i potkrovlja. Kuća je smještena u pješačkoj zoni u strogom centru grada, na križanju stepenica koje vode direktno na hvarsku Pjacu na južnoj strani, te do "Grano vrota" u gradskim zidinama na istočnoj strani. Hvar je posebno mjesto za boraviti, bilo u ljetnoj špici kad sve vrvi od ljudi i događaja ili u rujnu koji dobri poznavaoci Hvara biraju za svoj boravak. Hvar ima vrlo bogatu povijest i prekrasnu arhitekturu, kao i bogati društveni život.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:8

Godina izgradnje:1500

Cijena:875,000.00 €

Površina:220.00 m²

Stanje:dobro

  

Orijentacija:jug

Grijanje:

Stolarija:

Kamin:DA

Pogled na more:DA

Struja:DA

Voda:DA

Kanalizacija:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.