,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Jelsa, Gromin Dolac,
Kamena kuća na južnoj strani otoka Hvara. Ova Kamena kuća na južnoj strani otoka Hvara, koju je potrebno renovirati i ima pogled na otvoreno more, izvrsna je prilika za kupnju malog dijela raja na ovom otoku! Kuća je smještena u manjem skrivenom selu na južnoj strani otoka Hvara, gdje je u posljednje vrijeme obnovljeno više starih kamenih kuća. Ovo mjesto pruža utočište od ljetne gužve koju nalazimo u okolnim otočnim mjestima. Kuća ima dvije etaže, na svakoj po nekih 30 m2, te uz tu osnovnu nekretninu ima i jednu manju ruševinu, koja se može rekonstruirati i pružiti dodatni stambeni prostor. Uz kuću je i manji vanjski prostor ispred i iza kuće, a sa zapadne strane kuće nalazi se stara gusterna, koja može biti izvrsna terasa sa prekrasnim pogledom na otvoreno more. Do ovog skrovitog sela se dolazi makadamskom cestom, nekih 3-4 kilometra od asfaltne ceste. Selo je spojeno na elektro mrežu, ali nije na vodovodnu, što se planira u neko skorije vrijeme, tako da kuće moraju imati svoje gusterne. Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. U mjestu nema trgovina pa se za opskrbu treba otići do najbljižeg mjesta, udaljenog 4 km, u kojem ima par trgovina sa osnovnim prehrambenim potrepštinama, te više restorana i barova. Za veću nabavu treba otići do obližnje Jelse, gdje je ponuda puno bolja, i iz koje svakodnevno Jadrolinijina katamaranska linija koja preko Bola na Braču, spaja Jelsu sa Splitom. Osim toga iz Jelse postoji i hidravionska linija koju drži European Coastal Airlines, kojime se udaljenost od Jelse do Splita preleti za manje od 15 minuta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:

Cijena:140,000.00 €

Površina:60.00 m²

Stanje:za renoviranje

  

Orijentacija:jug

Grijanje:

Stolarija:

Pogled na more:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.