,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Stari Grad, Rudina,
Samostojeća kuća sa vrtom i parkingom na otoku Hvaru Lijepa samostojeća kuća sa vrtom i parkingom na otoku Hvaru. Nekretnina se nalazi u selu u unutrašnjosti otoka. Kuća se proteže na dvije etaže, sa dvosobnim stanom u prizemlju i dvosobnim stanom na gornjem katu, povezane vanjskim stepeništem. Obe stambene jedinice imaju uz 2 spomenute sobe, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu. U prizemlju je terasa, a na katu balkon koji se proteže cijelom prednjom dužinom kuće. Pred terasom je prostrani dvor na koji se može parkirati veži broj vozila, kao i na prostor uz kuću. Iza kuće je vrt, roštilj sa prostranim mjestom pogodnim za ručavanje na otvorenom. Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. U blizini mjesta ima više uvala sa lijepim plažama. Najbliža uvala udaljena je na 10-tak minuta hoda od kuže. U Starom Gradu, koji je 3 kilometra udaljen od ovog lijepog dalmatinskog otočnog sela, u čijem centru se nalazi labirint kamenom popločanih ulica u kojima se nalaze mnogi obiteljski restorani s izvrsnom ponudom lokalne kuhinje. Stari grad je nenadmašiv po broju kafića u gradu, u kojima se odvija mediteranski način života. Trajektna luka Stari Grad, nalazi se na kilometar od samog mjesta Stari Grad i od tamo ljeti i 6 puta na dan ima trajektna veza sa Splitom, a tijekom zimskih mjeseci svakodnevno 3 puta isplovljava trajekt na relacije Split - Stari Grad. Iz susjednog mjesta Jelse, Jadrolinija održava dnevnu katamaransku vezu preko Bola na Braču sa Splitom. Osim toga od nedavno Jelsa je povezana sa Splitom i hidroavionskom linijom koju održava European Coastal Airlines, čime se udaljenost od splitskog aerodroma do Jelse preleti za manje od 15 minuta.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:5

Godina izgradnje:

Cijena:109,000.00 €

Površina:112.00 m²

Stanje:dobro

  

Orijentacija:jug

Grijanje:

Stolarija:

Kamin:DA

Struja:DA

Voda:DA

Crna jama:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.