,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Hvar, Križna luka,
Stan sa terasom u prizemlju veće stambene zgrade u Hvaru. Ovaj stan sa terasom u prizemlju je veće stambene zgrade u Hvaru koja se nalazi se na 10-tak minuta hoda od centra grada. U stan se ulazi direktno sa ulice preko prostrane terase. Ulazi se u prostor dnevnog boravka sa blagovaonicom, u čijem dnu se nalazi kuhinja i kupaonica. Sa lijeve strane od ulaza nalaze se dvije prostorije, prva je spavaća soba koja ima prozor na terasu i druga prostorija, koja je zapravo sprema, jer nema prozora i nalazi se u sredini zgrade. Ova sprema se može spojiti sa spavaćom sobom i tako je se povećati. Isto tako može poslužiti kao dodatna soba. Terasa pred stanom je prilično velika i na njoj se može lako smjestiti stol za blagovanje na otvorenom i roštilj. Ovo je jedna od većih stambenih zgrada u Hvaru, kojoj je nedavno temeljito obnovljena fasada iz sredstava pričuve koju stanari mjesečno izdvajaju. Ova zgrada pomalo postaje jedna od najuređenijih stambenih zgrada i sve je više na cijeni. Do samog centra grada, gdje se nalazi većina trgovina, restorana i kafića, stiže se za nešto više od 10-tak minuta hoda. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dobro opskrbljena trgovina, a na par minuta dalje još druge dvije dvije. Ova zgrada gravitira Križnoj luci u kojoj ima više kafića i restorana i koja je mirniji, drugi centar grada. Hvar ima bogatu povijest koja se ogleda u njegovim zgradama zanimljive arhitekture, a i zbog mnogih drugih posebnosti je omiljena turistička destinacija. Hvar, naročito ljeti, ima izvrsnu katamaransku vezu sa Splitom i čak dnevnu brzobordsku vezu sa Dubrovnikom. Jadrolinija, naš najveći hrvatski brodar, tu istu liniju sa Splitom održava tokom cijele godine. Iz trajektne luke Stari Grad, udaljene 15 kilometara od Hvara svakodnevno tokom cijele godine trajekti prevoze putnike i vozila na istoj relaciji, a iz nešto dalje Jelse ima hidroavionska linija koja otok povezuje sa mnogim drugim destinacijama.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:

Cijena:85,000.00 €

Površina:37.00 m²

Stanje:dobro

  

Orijentacija:Jugzapad

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.