,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Prodaja - Stan 128,39 m2 - Opatija, CENTAR   1.LOKACIJA Stan  se nalazi u centru Opatije, u parku iza hotela Imperijal, udaljen od mora cca 150 m kroz park, mir i tišina sa puno zelenila, u potpunosti je  renoviran, što znači da ima sve nove instalacije u zidovima, na podovima i stropovima. Nalazi se u secesijskoj vili izgrađenoj 1898.g. a koja je izvana renovirana. 2.OPIS Stan na I. katu i tavanu zgrade koji se sastoji od hodnika, tri sobe, kuhinje, izbe i kupaonice na I. katu i sobice na tavanu, ukupne površine 100,08 m2, kojem pripada kao sporedni dio balkon i terasa na I. katu i tavanski prostor na tavanu, ukupne površine 24,31 m2, sveukupne površine 128,39 m2.  Zauzima cijeli prvi kat  /cca 100 m2/ i potkrovlje . Cca 40 m tavanskog prostora  pretvoreno je u stambeni prostor. Uz mala ulaganja, može se proširiti i na ostali dio tavana koji je kompletno u mome vlasništvu. Stanu pripada i terasa od 44 m2. Spavaća soba ima 25 m2 i balkon od cca 2m2 sa pogledom na more, manja soba može biti spavaća i radna, dnevna cca 30 m2,  spavaća soba u potkrovlju sa kupaonicom, kuhinja, 2 kupaonice, 2 hodnika i lijepe stepenice koje vode u potkrovlje. 3.OPREMA: Novi al prozori izvana u zelenoj boji, iznutra u bijelo-bež. Vrata iznutra su izvorna, ali obnovljena. Na svim prozorima su montirane al rolete ispunjene poliuretanom, pogon na el. motore. Ispred svakog prozora montirane su tende u bijeloj boji, pogon na el. motore sa senzorima za vjetar. Na terasi nalazi se velika bijela tenda 700/400 cm na el. motor,  sa prednjim ovjesom od 120 cm koji štiti od pogleda susjeda. Na terasi se nalazi puno cvijeća sa automatskim zalijevanjem, ljetna kuhinja sa plinskim roštiljem i kamenim sudoperom, veliki stol od kovanog željeza sa stolicama i klupom. Stan ima centralno grijanje sa radijatorima, a svaka prostorija ima još  i klima uređaj za hlađenje i grijanje. Na podovima u stanu postavljeni su pravi hrastovi parketi, a u kuhinji i kupaonicama skupe keramičke pločice. Na zidovima su tapete sa štukaturama, na parketima svileni tepisi, na prozorima zavjese i dekori od čipke, svile i baršuna od najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što je Jane CHERCHIL iz Engleske. Namještaj je stilski talijanski i francuski. Kuhinja je bijela Baltimora od Scavolinija. Stanu pripada parkirno mjesto u dvorištu sa novom nadstrešnicom (rijetkost u Opatiji).   Bonus nekretnine d.o.o. Petrinjska 22 Maksimirska 36 Ozaljska 40

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:5,841.58 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:1898

Cijena:750,000.00 €

Površina:128.39 m²

Stanje:

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:

Namješteno:DA

Pogled na more:DA

Gradski vodovod:DA

Struja:DA

Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.