,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Građevinska zemljišta sa pogledom na more na južnoj strani otoka Hvara. Zadovoljstvo nam je da vam možemo ponuditi dva građevinska zemljišta sa pogledom na more, u tipičnom dalmatinskom mjestu na južnoj strani otoka Hvara. Na oba terena podignuta je građevina. Prvo zemljište od 2.200 m2 nalazi se na rubu stijene, sa otvorenim zapadnim pogledom na more. Na ovom zemljištu je započeta gradnja, temeljem građevinske dozvole, od 130 m2. Po toj dozvoli dozvoljeno je još izgraditi dvije etaže, ukupno 380 m2 stambenog prostora. Budući da je kuća na stijeni, ima izvrstan pogled na more i sasvim sigurno fanatastične zalaske sunca. Do zemljišta vodi cesta i električni priključak je na terenu. Cijena ovog terena sa svom dokumentacijom iznosi 360.000 eura. Druga parcela nalazi se nešto dalje u istom mjestu. Sa terase pred kućom, pruža se dobar pogled na kristalno čisto otvoreno more. Na ovom zemljištu od 2.200 m2 nalazi se poluzavršena kuža, koju treba urediti i prilagoditi današnjim standardima. Budući da se nalazi na tako velikom zemljištu i sa lijepim pogledom, ima puno potencijala, može se uz ishođenje za to potrebnih dozvola proširiti i povisiti. Sadašnje stanje je legalizirano i ima čisto vlasništvo. Na terenu su električni stupovi, ali struju treba opet prispojiti na nekretninu. Cijena ovog terena sa kućom je 250.000 eura. Balustrade Estates agencija nudi pomoć pri renoviranju i rekonstrukciji nekretnina. Nudimo uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine koja se uređuje. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (ako je u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. U mjestu postoji manja trgovina za obskrbu koja radi uglavnom ljeti, ali i više dobrih i poznatih restorana. Južna strana otoka Hvara je poznata po prekrasnim plažama uz rub kojih su neizostavni kafići. Najbliže veće mjesto je Jelsa, u kojoj je obskrba puno bolja i iz koje svakodnevno ima Jadrolinijina katamaranska linija preko Bola na Braču do Splita. Iz Jelse je također uvedena hidravionska linija sa Splitom koju obavlja European Coastal Airline.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:250,000.00 €

Površina:2,200.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:jugozapad

Grijanje:

Stolarija:

Pogled na more:DA

Struja:DA

Voda:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.