,
  , , slika 2
  , , slika 2
Jelsa, Zavala,
Izvrsno građevinsko zemljište na južnoj strani otoka Hvara. Ovo izvrsno građevinsko zemljište na južnoj strani otoka Hvara nalazi se u malom i vrlo omiljenom turističkom mjestu. Zemljište ima pravilan oblik, nalazi se na povišenom dijelu, na istočnom rubu mjesta. Sa terena se pruža izvrstan pogled na otvoreno more, a pogotovo sa gornjih etaža buduće kuće. Zemljište ima nešto više od 1.000 m2, na višem je nivou od kuća pred njim, što omogućuje izvrstan pogled. Po sadašnjim uvjetima gradnje moguće je izgraditi kuću maksimalne visine 9 m, odnosno prizemlje i dvije nadzemne etaže, sa bazom od nekih 200 m2. Građevinska čestica ima direktan pristup na cestu, te struju i vodu do ruba terena. Teren je u uređenoj građevinskoj zoni, te se može odmah dobiti građevinska dozvola. Balustrade Estataes agencija nudi klijentima i uslugu koordiniranja između investitora i vlasnika nekretnine. Bilo da kupite kuću preko nas ili u nekom drugom aranžmanu možemo vam biti na usluzi, od planiranja do gradnje. Ovo je posebno od koristi onim vlasnicima koji nisu ovdje cijelo vrijeme izvođenja radova i nisu u mogućnosti nadzirati ih. Naša tarifa bazira se na veličini zgrade kao i lokaciji (u Hvaru ili drugdje na otoku). Ukoliko ste zaintersirani za ovu uslugu, molim javite nam se. Zavala je malo, ali vrlo omiljeno mjesto uz more, smješteno na južnim padinama otoka Hvara. U mjestu ima par manjih trgovina otvorenih cijelu godinu. Ima puno više restorana i pansiona, koja pružaju dobru ugostiteljsku ponudu, te par kafića uz more. Ono po čemu je Zavala posebna, osim vinograda, su i mnoge predivne plaže koje se protežu cijelim područjem mjesta i dalje. Najbliže veće mjesto je Jelsa, iz koje svakodnevno postoji Jadrolinijina katamaranska veza koje je povezuje preko Bola na Braču, sa Splitom. European Coastal Airlines je iz Jelse pokrenuo hidrioavionsku liniju kojom se udaljenost do Splita preleti za manje od 15 minuta. Iz 10-tak kilometara udaljenog Starog Grada postoji više puta na dan trajektna veza sa Splitom.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:0.00 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:190,000.00 €

Površina:1,045.00 m²

Stanje:

  

Orijentacija:jug

Grijanje:

Stolarija:

Pogled na more:DA

Posrednik:

BALUSTRADE

Dodatne informacije: 021/742-475, 098/956-1810

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.