Oglas više nije aktivan

 ,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Đakovo, Đakovo,
<p>Zakup - Poslovni prostor 500 m2 - Đakovo</p> <p>Dajemo u zakup poslovni prostor u Splitskoj ulici u Đakovu. Prostor može biti u svrsi uredskog prostora, trgovine, kladionice, agencija i sl. Odlična lokacija, neposredna blizina centra grada, autobusnog kolodvora i tržnice.</p> <p>Ukupna površina iznosi 450 m2 te se sastoji od prizemlja površine 200 m2 i kata površine 250 m2. U prizemlju se nalaze jedna velika prostorija, kancelarija 6 m2 i wc (trenutno je velika prostorija pretvorena u dvije manje no postoji mogućnost vraćanja u prvobitno stanje). Na gornjoj etaži se nalazi također jedna velika prostorija s wc-om i skladište veličine 12 m2. Ispred lokala se nalazi prostor za terasu ili štand veličine 4 x 15 m koji pripada lokalu te parkirno mjesto na cesti uz plaćanje.</p> <p>Grijanje je centralno etažno plinsko, a stolarija aluminijska. Sva brojila su odvojena.</p> <p>Postoji mogućnost odvojenog zakupa po cijeni:</p> <p>Prizemlje: 7 €/m2 = 1400 €/mj</p> <p>Kat: 3,2 €/m2 = 800 €/mj</p> <p>Prilikom zakupa se plaća jedna mjesečna zakupnina unaprijed te polog u visini jedne mjesečne zakupnine.</p> <p> </p> <p>Bonus nekretnine d.o.o.</p> <p>Petrinjska 22, Zagreb</p> <p>Maksimirska 36, Zagreb</p> <p>Federica Grisogona 8, Zadar</p>

Tip ponude:Zakup

Cijena kvadrata:4.00 €/m²

Broj soba:3

Godina izgradnje:

Cijena:2,000.00 €

Površina:500.00 m²

Stanje:Održavano

  

Orijentacija:

Grijanje:

Stolarija:Aluminijska

Prikaz na karti nije dostupan
Posrednik:

BONUS NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01 555 4010, 091 255 4010

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.