,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Murter, Kornati,
Ovaj visoko kvalitetan objekt, ukupne bruto razvijene površine 400 m2 izgrađen je po najvišim standardima i smješten na parceli od 755 m2. Objekt se sastoji od prizemlja i prvoga kata u kojem su smještena četiri apartmana (površina od 71 – 75 m2). Svaki apartman ima, dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s blagovaonom, te veliku terasu. U objektu se nalaze podrumske ostave za stvari za svaki apartman. Svakom apartmanu pripadaju po 2 parkirališna mjesta. Apartmanima u prizemlju pripadaju bazeni i vlastiti vrtovi, ukupno 2 po objektu. Zbog solidnosti gradnje, objekt posjeduje visoku razinu energetske učinkovitosti kategorije “A“ te stoga ima preduvjete za ugodan boravak tijekom cijele godine uz niže troškove za hlađenje i grijanje. U ponudi u zgradi C nam je ostao još jedan stan za prodaju oznake D koji se nalazi na prvom katu i sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, površine od 33,29 m2, hodnika, površine od 5,89 m2, spavaće sobe 1,površine 10,36 m2, spavaće sobe 2, površine od 12,10 m2, kupaonice, površine od 5,67 m2 i prekrasne velike terase, površine od 7,82 m2 s koje se pruža panoramski pogled prema moru i cijelom Murteru. Sveukupne površina stana iznosi 75,13 m2. Dodatno stanu D pripada Spremište oznake Ds u podrumu, površine od 5,54 m2, parkiralište oznake P7, površine od 13,00 m2 i parkiralište oznake P8, površine od 13,00 m2 Spoj tradicije i dalmatinskog okruženja kao i veličina apartmana te njihov unutrašnji raspored s posebnom prostranom terasom s pogledom na Kornate omogućit će vam opušteni odmor u vlastitom okruženju.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:2,784.00 €/m²

Broj soba:2

Godina izgradnje:2018

Cijena:235,000.00 €

Površina:84.40 m²

Stanje:

  

Orijentacija:Sjever,Jug

Grijanje:električno

Stolarija:PVC-ALU stolarija

Nenamješteno:DA

Aktivna telefonska linija:DA

IT mreža:DA

Kabelska TV:DA

Portafon:DA

Telefonska instalacija:DA

Posrednik:

ERSTE NEKRETNINE

Dodatne informacije: 072/372-966, 072/372-950

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 
 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.