,
  , , slika 2
Sveti Ilija, Sveti Ilija,
LOKACIJA Općina Sveti Ilija se nalazi u sastavu Varaždinske županije, te je smještena u njenom središnjem dijelu. Zemljište se nalazi u južnom dijelu naselja Sveti Ilija, oko 8 km južno od Varaždina. Uz jugozapadnu granicu prolazi glavna prometnica (Ž2050) koja dolazi iz smjera Beletinca (Vinogradska ulica). Prilaz do zemljišta moguć je sa južne strane preko susjedne parcele (zajednički prilaz) sa afaltiranog odvojka (Vodovodna ulica) koji je vezan na glavnu ulicu. Okolne parcele su izgrađene stambenim građevinama individualnog tipa izgradnje. Sa svih strana se nalaze velike površine pod šumama.  OPIS NEKRETNINE                                                                         Predmetna parcela sastoji se od jedne katastarske odnosno jedne zk čestice ukupne površine 3.350,00 m2. Parcela je nepravilnog oblika, izdužen u smjeru jugozapad - sjeveroistok. Teren parcele je u laganom padu prema sjeveroistoku, nije ograđen. Za predmetno zemljište postoji mogućnost priključka na vodovodnu mrežu, elektromrežu, plinsku, te telefonsku mrežu. Atraktivna lokacija, krasan pogled na Varaždin. Namjena: M – mješovita pretežno stambena

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1.49 €/m²

Broj soba:

Godina izgradnje:

Cijena:5,000.00 €

Površina:3,351.60 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Jugozapad,Sjeveroistok

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.