,
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
 , , slika 2
Zagreb, Podsljeme, Mlinovi
Kuća na Mlinovima sa velikom okućnicom i voćnjakom, te prekrasnim pogledima. Kuća se sastoji od tri etaže: prizemlje, I. kat i potkrovlje. U suterenu se nalaze dva garažna mjesta na daljinsko otvaranje, veličine 32,84m2. U prizemlju se nalazi: ulazni prostor / dnevni boravak sa staklenim stijenama te izlaz na veliku teresu i vrt / kuhinja i blagovaonica / kupaonica / dvije prostorije unutarnjeg spremišta / stubište / vanjsko spremište / Taj kat netto korisne površine 73,78m2. I. kat: katu se pristupa putem glavnog unutarnjeg stubišta. Čine ga dvije spavaće sobe / hodnik / kupaonica / garderoba / balkon iz spavaćih soba / te velika natkrivena terasa (26,76m2) sa izlazom iz hodnika / terasa je spojena sa voćnjakom / Taj kat netto korisne površine ima 81,66m2, dok je brutto 101,90m2. Potkrovlje: potkrovlje je uređeno i pristupa se putem glavnog unatarnjeg stubišta. Čine ga velika roditeljska spavaća soba / garderoba / radana soba / kupaonica / Taj kat netto korisne površine ima 61,36m2. Površina parcele 1.031m2. Površina kuće 237,04m2. Kuća je 2004.g. u potpusnosti uređena, izvedeni su svi građevinski i obrtnički radovi te unutarnje instalacije i sva dodatna oprema. Izvedene su elektroinstalacije, instalacije vodovoda, kanalizacije i plina; spojena je na gradsku elektro mrežu, vodovod i kanalizaciju te plinsku mrežu.   Kuća u potresu nije stradala. U mogućnosti smo potencijalnim kupcima pokazati nekretninu pod uvjetima: Agent i klijenti prije razgledavanja nekretnine trebaju napraviti dezinfekciju ruku, za vrijeme gledanja imati zaštitne maske, rukavice i jednokratne plastične navlake za cipele. Razmak se treba poštovati na otvorenom i zatvorenom prostoru. Prilikom gledanja je isto tako poželjno ne dodirivati predmete i površine u nekretnini. Imajmo na umu da je zdravlje na prvom mjestu, u slučaju zaraze možemo ugrozili nečije zdravlje i život.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:1,580.00 €/m²

Broj soba:4

Godina izgradnje:

Cijena:395,000.00 €

Površina:233.13 m²

Stanje:Uređeno i održavano

  

Orjentacija:Istok,Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Alarm:DA

Blizina dućana:DA

Blizina škole:DA

Klima uređaj:DA

Miran predio:DA

Nenamješteno:DA

Opremljena kuhinja:DA

Uređena okućnica:DA

Velika terasa:DA

Velike staklene stijene:DA

Posrednik:

BORIVA NEKRETNINE

Dodatne informacije: 01/4830-671, 098/621-999

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

 • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
 • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
 • Samo provjerene nekretnine
 • Stvarne realizirane cijene nekretnina
 • Statistike/Trendovi
 • Profesionalni savjeti
 • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
 • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.