,
  , , slika 2
  , , slika 2
Šolta, Gornje Selo,
Prekrasna stara kamena kuća neto stambene površine 120m2 sa velikim vrtom od 400m2 nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u mjestu Gornje Selo na otoku Šolti. Sastoji se od više cjelina koje čine nekretninu izuzetno zanimljivom, kako za obiteljsku kuću, kuću za odmor ili kao nekretninu komercijaliziranu kroz turizam. Zbog svoje ljepote, pozicije te prekrasnog vrta spada među najljepše nekretnine u mjestu. U neposrednoj blizini kuće nalazi se market, crkva, autobusna stanica, te mali spotrsko rekreacijski centar gdje se okupljaju stanovnici mjesta i turisti. Samo mjesto Gornje Selo je odlično pozicionirano na otoku Šolti udaljeno svega 2 km od mora i ribarskog mjesta Stomorska koje vrvi ud restorana i ostalih ugostiteljskih objekata. Gornjem Selu gravitiraju uvale sa južne strane otoka (Livka, Stračinska...) koje su udaljene svega 2 km od mjesta a prepoznate su kao jedne od najljepših na Jadranu te su u pripremi velike turističke investicije u njima(ušle u red investicija od STRATEŠKOG ZNAČAJA RH). Potrebna je renovacija.

Tip ponude:Prodaja

Cijena kvadrata:741.67 €/m²

Broj soba:6

Godina izgradnje:

Cijena:89,000.00 €

Površina:120.00 m²

Stanje:

  

Orjentacija:Zapad,Sjever,Jug

Grijanje:

Stolarija:

Posrednik:

KASTEL

Dodatne informacije: 01/4572-105, 01/4572-106

Ostali oglasi ovog oglašivača

ZATRAŽITE BESPLATAN KONTAKT

BESPLATNO ZATRAŽITE KONTAKT AGENTA
Provjeri rezultat


 
 

Koliko može vrijediti moja nekretnina?

Mogućnost direktnog kontakta agencije za detaljniju procjenu ovisno o lokaciji.
tri gumba e-mail adresa
Unesi podatke
saznaj cijenu
prodaj nekretninu

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.